Kentekenloket

Snel je auto op je naam en direct op weg

close-icon

Autocheck

Aankoopkeuring

Sluiten

Hoe werkt het overschrijven van een kenteken

Een nieuwe auto kopen of juist verkopen? Dan is het verplicht om deze direct op de naam van de nieuwe eigenaar te zetten. Om dit snel en eenvoudig te doen, ga je naar een Kentekenloket bij jou in de buurt.

Door klanten beoordeeld met een

8 .2

10

prima service

wordt altijd goed geholpen.

9

Fantastisch

Ik had het adres van internet, en Rhoon was voor mij het het beste in de buurt.Toen ik opbelde werd mij uitgelegd ( met geduld) hoe ik moest rijden. Gelukkig hoefde mijn platen niet vernieuwd maar wel het raamwerk.Er werd gelijk aan gewerkt, en binnen 25 min was het klaar, chapeau !!!!Voor deze garage.

10

Organisatie is zeer klantgericht

Nadat ik een klacht heb neergelegd over een garagehouder is hier ontzettend snel en goed op gereageerd.

Er is een keurige mail verzonden naar mij met excuses voor de vervelende ervaring met deze specifieke garagehouder in Surhuisterveen.

Dit zegt mij dat de organisatie zelf klantvriendelijkheid extreem hoog in het vaandel heeft staan en dat mijn eenmalige slechte ervaring gelukkig teniet gedaan wordt door super service.

10

Snelle en vriendelijke service

Ik kwam in Eemnes aan bij Adjan Autoservice en heb daar mijn auto laten overschrijven. Deze mensen waren zo vriendelijk dat ik ook meteen de APK heb laten uitvoeren. Alles duidelijk en netjes in overleg.
Een dikke pluim voor dit bedrijf.


Auto overschrijven bij een Kentekenloket

Mooie tweedehands auto op het oog of heb je een gebruikte auto aangeschaft? Om die auto
helemaal van jou te maken, hoef je alleen nog de auto op naam te zetten. Even naar het Kentekenloket dus, bij een van de 750 RDW-erkende autobedrijven.

  • RDW erkend
  • Gratis parkeren
  • In de buurt
  • Snel geregeld

Kentekenloket nieuws

Motor overschrijven: waar moet je aan denken?

Motor overschrijven: waar moet je aan denken?

08 augustus 2022

Een geweldige rijervaring, de files voorbij én een voordelige rit. Motorrijden heeft veel voordelen ten opzichte van autorijden. Volgens cijfers van het CBS zijn er dan ook elf procent meer motorrijders in Nederland dan tien jaar geleden. Denk jij ook […]