Kentekenloket Deals

Sta je op het punt een tweedehands auto te kopen van een particulier of verkoop je juist jouw auto? Schrijf het kenteken over bij een Kentekenloket en maak ook gebruik van onze aantrekkelijke aanbiedingen!

Hierdoor bespaar je meteen geld op bijvoorbeeld de eerste APK. Met een Kentekenloket Deal ben je verzekerd van een geweldige aanbieding voor onderhoud aan jouw nieuwe auto. Bekijk hieronder de huidige deals en de deelnemende autobedrijven.

Hoe werkt de Kentekenloket Deal?

  1. Schrijf je kenteken over bij een autobedrijf met Kentekenloket
  2. Ontvang na het overschrijven een Deal voucher
  3. Claim de Deal ter plaatse, op een later moment of bij één van de andere deelnemende autobedrijven

 

Gratis!

Gratis 10 punten Auto Check

Autopech kun je nooit voorkomen, maar je kunt de kans wel verkleinen met een check op 10 belangrijke punten zoals de accu conditie en belangrijke vloeistoffen.

Gratis!

Deze actie is beperkt beschikbaar. OP=OP

60% Korting!

Korting op een aircocheck

Een goed werkende airco betekent comfortabel autorijden. In de zomer ben je verzekerd van frisse lucht en in de winter zorgt de airco voor ontwaseming van de ramen.

60% Korting!

Deze actie is beperkt beschikbaar. OP=OP

75% Korting!

Korting op een seizoenscheck

Voorkom vervelende verrassingen wanneer je op vakantie gaat. Laat je auto controleren op alle onderdelen die belangrijk zijn voor de lange rit naar je vakantiebestemming. Winter of zomer!

75% Korting!

Deze actie is beperkt beschikbaar. OP=OP

50% Korting!

Korting op je eerste APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring. Bij de APK wordt de auto beoordeeld op verkeersveiligheid, milieu en registratie. Check vandaag de vervaldatum van je nieuwe auto en maak een afspraak!

50% Korting!

Deze actie is beperkt beschikbaar. OP=OP

Hoe claim ik een deal?

Heb je een deal voucher ontvangen van een autobedrijf die niet bij je in de buurt zit? Geen probleem. Je kunt de deal ook inleveren bij andere deelnemende autobedrijven.

  1. Check de dichtstbijzijnde deelnemer van jouw deal
  2. Neem contact op met het autobedrijf en maak een afspraak
  3. Lever de deal voucher in en bespaar