Dijkstra Auto’s in Harlingen is Kentekenloket van het Jaar 2019

22 maart 2019 • kentekenloket

Op 21 maart jl. is Dijkstra Auto’s in Harlingen uitgeroepen tot Kentekenloket van het jaar. Dit gebeurde tijdens het succesvolle Passion for Parts-event in Ede, georganiseerd door de PartsPoint Group. De gelukkige winnaar ontving de bokaal uit handen van juryvoorzitter Ernst Uildriks.

Voor de titel Kentekenloket van het Jaar waren 12 finalisten genomineerd, net als in de voorgaande jaren één autobedrijf per provincie. Dijkstra Auto’s was in 2018 nog finalist, dit jaar is ze dus de overall winnaar. De onafhankelijke jury bestond uit consultants van W&D Consultants, ook verantwoordelijk voor de verkiezing BOVAG autobedrijf van het jaar. Zij bezochten de finalisten persoonlijk en deden telefonisch en per mail een “Mystery Guest”-onderzoek.

Winnaar én BOVAG-lid Dijkstra Auto’s was één van de eerste Kentekenloketten van het land. De jury vindt dat het bedrijf goed heeft nagedacht over haar toekomstvisie, waarin “one-stop-shopping” centraal staat. De Kentekenloket-propositie maakt onderdeel uit van deze strategie en Dijkstra profileert zich hier goed mee. Daarnaast adverteert het bedrijf actief, is ze online goed vindbaar en wordt er bij Dijkstra erg zorgvuldig gewerkt. Hierdoor is de eerste indruk van de klant altijd dik in orde. Volgens de jury is Dijkstra Auto’s daarom een terechte winnaar!