Direct goed verzekerd op weg

alt

Is het kenteken overgeschreven en staat de auto op jouw naam? Van harte gefeliciteerd! Je bent nu de trotse bezitter van een nieuwe auto. Nu is het belangrijk dat je een passende autoverzekering afsluit. Zonder verzekering mag je namelijk de weg niet op. Gelukkig kun je via onze partner en autoverzekering vergelijker UnitedConsumers voordelig en zeer eenvoudig een verzekering afsluiten.

Service UnitedConsumers

Autoverzekering vergelijkenUnitedConsumers vergelijkt meer dan 100 verschillende autoverzekeringen. Zo is er altijd wel een autoverzekering die bij jou past. Door de service van UnitedConsumers is jouw auto binnen een oogwenk verzekerd. Ook krijg je bij UnitedConsumers altijd een bedenktijd van 14 dagen op jouw autoverzekering.

Voordelig verzekerd

UnitedConsumers zorgt er niet alleen voor dat je snel en veilig verzekerd bent, maar ook dat je voordelig verzekering bent. Wist je dat je al gauw tot €150,00 per jaar kan besparen op een autoverzekering via UnitedConsumers? Zij garanderen namelijk altijd een minimale korting van 10% en maximale korting van 15% op je maandpremie. Hierdoor kan je premie per maand flink omlaag gaan.

Een autoverzekering dekt alle schade die met of door jouw auto wordt veroorzaakt. Natuurlijk is het fijn om een goedkope autoverzekering te hebben. Maar let naast prijs ook op de voorwaarden. Vergelijk welke dekking het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Wat is jou totale voordeel:

  • Mimimaal 10% korting.
  • Bespaar tot wel € 150,00.
  • Gratis jaarlijkse Premie-Check.
  • All Risk al vanaf €19,- per maand.

Heb je al een autoverzekering?

Een autoverzekering afsluiten doe je niet jaarlijks. Zonde eigenlijk, want een jaarlijkse vergelijking loont. Door de veranderingen in de premies is de kans namelijk aanwezig dat je autoverzekering goedkoper kan. UnitedConsumers vergelijkt daarom ruim 100 verschillende autoverzekeringen met elkaar, zodat jij altijd de beste dekking tegen een de voordeligste premie kiest. Met de gratis overstapservice van UnitedConsumers hoef jij je niet druk te maken over het afronden van je vorige verzekering. Dit regelt UnitedConsumers voor jou.

Mocht je vragen hebben over de autoverzekering via UnitedConsumers? Neem dan contact op met de UnitedConsumers klantenservice. Tel: 088-2222755