Kenteken overschrijven in Alkmaar

Kenteken overschrijven in Alkmaar

Ben je van een plan om een auto te kopen of verkopen in Alkmaar? Vergeet dan niet om het kenteken over te schrijven. Dit doe je eenvoudig en snel bij Kentekenloket, onderdeel van een RDW-erkend autobedrijf. In Alkmaar zijn we te vinden aan de Hertog Aalbrechtweg, in de buurt van station Alkmaar Noord. Ook zijn er loketten in omliggende plaatsen zoals Heiloo, Broek op Langedijk, Heerhugowaard en Schoorl.

Stappenplan kenteken overschrijven Alkmaar

Net als in de rest van Nederland is het kenteken overschrijven in Alkmaar verplicht. Een kenteken overschrijven gaat volgens de volgende stappen:

Kenteken overschrijven in Alkmaar? Vind een vestiging bij jou in de buurt

Overschrijven in Alkmaar

  • Kentekenloket heeft een vestiging aan de Hertog Aalbrechtweg, vlakbij station Alkmaar Noord. Daarnaast zijn er ook veel loketten in omliggende plaatsen;
  • Bij Kentekenloket parkeer je gewoon gratis en makkelijk voor de deur;
  • Onze Kentekenloketten zijn gevestigd in erkende RDW-autobedrijven. Zo heb je de zekerheid dat alles goed geregeld is;
  • Naast auto’s kun je ook je motor, bromfiets, scooter of caravan overschrijven;

Lees hier meer over alle

voordelen van het Kentekenloket.

Auto overschrijven Alkmaar? Snel, eenvoudig & veilig

Wil je snel, eenvoudig en veilig je kenteken overschrijven in Alkmaar? Kies dan voor een van onze Kentekenloketten bij jou in de buurt. Check hierboven welke vestiging het dichtst bij jouw in de buurt zit en maak eenvoudig een afspraak of kom langs wanneer jou dat uitkomt.

Wil je meer weten of heb je een vraag over het overschrijven van een auto? Neem dan vrijblijvend contact op met een lokale vestiging. We helpen je graag op weg.