Kenteken overschrijven in Alkmaar

Ben je van een plan om een auto te kopen of verkopen in Alkmaar? Vergeet dan niet om het kenteken over te schrijven. Dit doe je eenvoudig en snel bij Kentekenloket, onderdeel van een RDW-erkend autobedrijf. In Alkmaar zijn we te vinden aan de Prof. van der Waalsstraat maar ook bij Univé aan de Koorstraat. Ook zijn er loketten in omliggende plaatsen zoals Heiloo, Broek op Langedijk, Heerhugowaard en Schoorl.

Overschrijven in Alkmaar in 3 stappen

Net als in de rest van Nederland is het kenteken overschrijven in Alkmaar verplicht. Dit regel je samen met de verkoper en doe je eenvoudig bij een Kentekenloket bij jou in de buurt. Een kenteken overschrijven gaat volgens de volgende stappen:

Kenteken overschrijven in Alkmaar?
Vind een vestiging bij jou in de buurt

Waarom je auto overschrijven in Alkmaar bij een Kentekenloket?

  • Kentekenloket heeft een vestiging aan de Prof. van der Waalsstraat maar ook bij Univé aan de Koorstraat. Daarnaast zijn er ook veel loketten in omliggende plaatsen;
  • Bij Kentekenloket parkeer je gewoon gratis en makkelijk voor de deur;
  • Onze Kentekenloketten zijn gevestigd in erkende RDW-autobedrijven. Zo heb je de zekerheid dat alles goed geregeld is;
  • Naast auto’s kun je ook je motor, bromfiets, scooter of caravan overschrijven;

Auto overschrijven in Alkmaar? Waar en wanneer je wilt

Wil je snel, eenvoudig en veilig je kenteken overschrijven in Alkmaar? Kies dan voor een van onze Kentekenloketten bij jou in de buurt. Check hierboven welke vestiging het dichtst bij jouw in de buurt zit en maak eenvoudig een afspraak of kom langs wanneer jou dat uitkomt.

Wil je meer weten of heb je een vraag over het overschrijven van een auto? Neem dan vrijblijvend contact op met een lokale vestiging. We helpen je graag op weg.