Kenteken overschrijven Almere

Heb je een geschikte auto, scooter of motor gevonden en zijn jij en de verkoper het eens geworden over de verkoopprijs? Dan moet er nog één ding gebeuren: het overschrijven van het kenteken. Een kenteken overschrijven in Almere is zo geregeld wanneer je dit regelt bij een Kentekenloket. Of je nu langsgaat bij een loket in de Muziekwijk of bij een vestiging aan de Veluwse kant, bij al onze vestigingen profiteer je van dezelfde voordelen en een professionele afhandeling.

Overschrijven in Almere in 3 stappen

Koop je een occasion in de Randstad, dan heb je geluk; hier zijn ze over het algemeen goedkoper dan in andere delen van Nederland. Maar voordat je de weg op kunt moet je het voertuig nog wel op jouw naam laten zetten. Een kenteken overschrijven in Almere doe je eenvoudig bij een Kentekenloket in de buurt. In het kort gaat het overschrijven als volgt:

Kenteken overschrijven in Almere?
Vind een vestiging bij jou in de buurt

Waarom bij een Kentekenloket je voertuig overschrijven in Almere?

Kom je naar een Kentekenloket voor het op naam zetten van voertuigen in Almere, dan profiteer je van meerdere voordelen:

 • Altijd in de buurt
  Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in de Polderstad. Zo vind je ons onder andere in de wijk Gooisekant, in Almere-Stad en in Almere-Buiten.
 • RDW-erkend
  Elk Kentekenloket is gevestigd in een RDW-erkend autobedrijf met deskundig personeel dat je vragen kan beantwoorden.
 • Voor alle voertuigen
  Behalve voor de tenaamstelling van een nieuwe auto kun je ook bij het Kentekenloket terecht voor een motor, bromfiets, camper of caravan overschrijven in Almere. 
 • Extra diensten
  Wil je graag wat meer zekerheid over je nieuwe voertuig, dan kun je gebruik maken van aanvullende diensten zoals een kentekencheck of een uitgebreide auto aankoopkeuring. 
 • Verschillende openingstijden
  Check vooraf de openingstijden van het Kentekenloket waar je heen gaat, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Bij een aantal locaties kun je ook overschrijven op zaterdag in Almere!

Ja, ik wil een kenteken overschrijven in Almere!

Een kenteken overschrijven in Almere doe je snel en gemakkelijk bij een Kentekenloket bij jou in de buurt. Check hier de dichtstbijzijnde vestiging en kom langs! Mocht je nog vragen hebben dan kun je ook eerst even contact opnemen met het Kentekenloket.