Kenteken overschrijven Amsterdam

Wil je een kenteken overschrijven in Amsterdam? Bij het Kentekenloket regel je alles binnen enkele minuten. Het maakt niet uit of je nu langsgaat bij een vestiging aan de Amstel of in Osdorp, je bent altijd verzekerd van een nette afhandeling in een veilige, neutrale omgeving. Zoek meteen een Kentekenloket in de buurt en kom vandaag nog langs!

Overschrijven in Amsterdam in 3 stappen

Hoewel Amsterdam de afgelopen decennia is uitgegroeid tot een dure stad, zijn occasions hier nog altijd relatief goedkoop – zeker vergeleken met veel plaatsen buiten de Randstad. Een tweedehands auto of ander voertuig in Amsterdam kopen kan dus voordelig voor je uitpakken! Natuurlijk moet je niet vergeten dat je het voertuig ook nog op jouw naam moet laten zetten – pas dan is het officieel jouw eigendom. Een kenteken overschrijven in Amsterdam doe je bij een Kentekenloket in 3 stappen:

Kenteken overschrijven in Amsterdam
Zoek het dichtstbijzijnde Kentekenloket

Voertuig overschrijven in Amsterdam: de voordelen van het Kentekenloket

Een Kentekenloket:

 • Zit nooit ver weg
  Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in onze hoofdstad. Zo vind je ons onder andere aan de Amstel, in Osdorp en in Diemen. Onze Amsterdamse vestigingen zijn goed te bereiken en hebben verschillende openingstijden. Sommige vestigingen zijn niet alleen overdag maar ook ’s avonds geopend. Een kenteken overschrijven op zaterdag is in Amsterdam eveneens geen probleem. 
 • Is een veilige plek voor de overdracht
  Of het nu gaat om een auto, motor, of scooter overschrijven in Amsterdam, voor zowel de koper als de verkoper is een Kentekenloket een neutrale en veilige plek om het papierwerk te regelen en de overdracht van het voertuig af te handelen. 
 • Biedt allerlei aanvullende diensten
  Omdat elk Kentekenloket in een RDW-erkend autobedrijf is gevestigd, kun je er ook terecht voor bijvoorbeeld een kentekencheck, een autocheck of een uitgebreide aankoopkeuring. Daarnaast kun je bij ons een voordelige autoverzekering afsluiten.
 • Heeft gratis parkeerplaatsen voor de deur
  In tegenstelling tot wanneer je naar bijvoorbeeld een postkantoor zou gaan voor de overschrijving, kun je bij Kentekenloket gratis parkeren. Dat is wel zo prettig, zeker met het oog op de Amsterdamse parkeertarieven!

Ja, ik wil een kenteken overschrijven in Amsterdam!

Een kenteken overschrijven in Amsterdam? Bij een Kentekenloket is dat binnen een paar minuten geregeld! Bekijk meteen welk Kentekenloket het dichtst bij jou in de buurt zit en kom vandaag nog langs.