Kenteken overschrijven in Amsterdam

Wil jij eenvoudig en veilig het kenteken overschrijven in Amsterdam? Kies dan voor een Kentekenloket in de stad of in omliggende plaatsen. Of je nu langs gaat bij een loket in Amsterdam Amstel of juist in de wijk Osdorp, bij al onze vestigingen profiteer je van dezelfde voordelen en een professionele afhandeling.

Overschrijven in Amsterdam in 3 stappen

Heb je een auto, scooter of ander voertuig gekocht? Dan is het overschrijven verplicht. Dit betekent dat het voertuig op jouw naam wordt gezet en dan pas is het officieel van jou. Een scooter, brommer of auto overschrijven in Amsterdam regel je samen met de verkoper en doe je eenvoudig bij een Kentekenloket. Zo werkt het:

Kenteken overschrijven in Amsterdam?
Vind een vestiging bij jou in de buurt

Waarom je auto overschrijven in Amsterdam bij een Kentekenloket?

Een groot voordeel is dat onze Kentekenloketten gevestigd zijn in erkende RDW-autobedrijven bij jou in de buurt. Zo kun je niet alleen gemakkelijk een auto overschrijven in Amsterdam, maar profiteer je direct van de extra diensten die de autobedrijven aanbieden, zoals een kilometercheck of autocheck. En naast auto’s kun je ook je motor, bromfiets of scooter overschrijven.

Onze vestigingen zijn goed te bereiken en hebben verschillende openingstijden. Zo zijn veel vestigingen ook in de avond en in het weekend geopend. Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in onze hoofdstad. Zo vind je ons onder andere in de Amstel en in Osdorp;

Ben je benieuwd naar alle voordelen van het Kentekenloket?

Auto overschrijven in Amsterdam? Waar en wanneer je wilt

Een auto overschrijven doe je in Amsterdam dus eenvoudig en snel bij een Kentekenloket bij jou in de buurt. Check hier de dichtstbijzijnde vestiging en kom langs.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een lokaal Kentekenloket. We helpen je graag op weg.