Kenteken overschrijven in Amsterdam

Kenteken overschrijven in Amsterdam

Wil jij eenvoudig en veilig het kenteken overschrijven in Amsterdam? Kies dan voor een Kentekenloket in de stad of in omliggende plaatsen. Of je nu langs gaat bij een loket in Amsterdam Amstel of juist in de wijk Osdorp, bij al onze vestigingen profiteer je van dezelfde voordelen en een professionele afhandeling.

Een kenteken overschrijven in Amsterdam, hoe werkt dat?

Heb je een auto, scooter of ander voertuig gekocht? Dan is het overschrijven verplicht. Dit betekent dat het voertuig op jouw naam wordt gezet en dan pas is het officieel van jou. Een scooter, brommer of auto overschrijven in Amsterdam regel je samen met de verkoper en doe je eenvoudig bij een Kentekenloket. Zo werkt het:

Kenteken overschrijven in Amsterdam? Vind een vestiging bij jou in de buurt

Voordelen van het Kentekenloket in Amsterdam

  • Onze Kentekenloketten zijn gevestigd in erkende RDW-autobedrijven. Hier kun je gemakkelijk overschrijven en je profiteert direct van de expertise en extra diensten zoals een aankoopkeuring;
  • Dit geldt natuurlijk ook voor het overschrijven van je motor, bromfiets of scooter;
  • Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in onze hoofdstad. Zo vind je ons onder andere in de Amstel en in Osdorp;
  • Onze vestigingen zijn goed te bereiken en hebben verschillende openingstijden. Zo zijn veel vestigingen ook in de avond en in het weekend geopend. Hierdoor kun jij waar en wanneer je maar wilt jouw auto overschrijven.

Lees hier meer over alle

voordelen van het Kentekenloket.

Auto overschrijven in Amsterdam? Waar en wanneer je wilt

Wil jij dus die mooie occasion op jouw naam laten zetten? Bij het Kentekenloket is het zo geregeld. Check hierboven welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt zit en zet de auto op jouw naam. Een auto overschrijven in Amsterdam doe je dus waar en wanneer je wilt.

Wil je meer weten of heb je dringende vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een lokale vestiging in Amsterdam. We helpen je graag op weg.