Kenteken overschrijven in Arnhem

Wil je eenvoudig en snel jouw kenteken overschrijven in Arnhem? Kies dan voor een van de vele Kentekenloketten in de stad. Zo kun je bij ons terecht in Velp, Presikhaaf en Klingelbeek, maar ook in omliggende plaatsen zoals Huissen. Waar je ook naartoe gaat je profiteert altijd van dezelfde voordelen en professionele service.

Overschrijven in Arnhem in 3 stappen

8Je mag je bijna eigenaar noemen van je nieuwe motor, scooter of auto, het enige dat rest is het voltooien van het papierwerk. Een van deze handelingen is het kenteken overschrijven. Zodra het kenteken ook daadwerkelijk op jouw naam staat is het voertuig ook van jou. Wij begrijpen dat je dit zo snel en eenvoudig mogelijk achter de rug hebt. Volg daarom de onderstaande stappen:

Kenteken overschrijven in Arnhem?
Vind een vestiging bij jou in de buurt

Hulp nodig bij zoeken?

Wat kan je bij een Kentekenloket doen en wat heb je nodig?

Lees meer

Waarom je auto overschrijven in Arnhem bij een Kentekenloket?

Een groot voordeel is dat onze Kentekenloketten gevestigd zijn in erkende RDW-autobedrijven bij jou in de buurt. Zo kun je niet alleen gemakkelijk een auto overschrijven in Arnhem, maar profiteer je direct van de extra diensten die de autobedrijven aanbieden, zoals een kilometercheck of autocheck. En naast auto’s kun je ook je motor, bromfiets of scooter overschrijven.

Onze vestigingen zijn goed te bereiken en hebben verschillende openingstijden. Zo zijn veel vestigingen ook in de avond en in het weekend geopend. Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in de Gelderse hoofdstad. Zo vind je ons onder andere op het bedrijventerrein van Rijkerswoerd en in de Van Oldenbarneveldtstraat;

Ben je benieuwd naar alle voordelen van het Kentekenloket?

Auto overschrijven in Arnhem? Waar en wanneer je wilt

Een auto overschrijven doe je in Arnhem dus eenvoudig en snel bij een Kentekenloket bij jou in de buurt. Check hier de dichtstbijzijnde vestiging en kom langs.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een lokaal Kentekenloket. We helpen je graag op weg.