Kenteken overschrijven in Breda

Heb je net een eigen auto of ander voertuig gekocht? Kom dan gelijk even langs een Kentekenloket in Breda om het voertuig op jouw naam te laten zetten. Kies voor een van onze Kentekenloketten in de stad, zoals de vestiging in Princenhage of in Geeren-Zuid. Welke je ook kiest je profiteert bij al onze vestigingen van dezelfde voordelen en professionele service. Check hieronder welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt zit en kom langs.

Overschrijven in Breda in 3 stappen

Net als in de rest van Nederland is het kenteken overschrijven in Breda verplicht. Dit regel je samen met de verkoper en doe je eenvoudig bij een Kentekenloket bij jou in de buurt. Een kenteken overschrijven gaat volgens de volgende stappen:

Kenteken overschrijven in Breda?
Vind een vestiging bij jou in de buurt

Waarom je auto overschrijven in Breda bij een Kentekenloket?

Een groot voordeel is dat onze Kentekenloketten gevestigd zijn in erkende RDW-autobedrijven bij jou in de buurt. Zo kun je niet alleen gemakkelijk een auto overschrijven in Breda, maar profiteer je direct van de extra diensten die de autobedrijven aanbieden, zoals een kilometercheck of autocheck. En naast auto’s kun je ook je motor, bromfiets of scooter overschrijven.

Onze vestigingen zijn goed te bereiken en hebben verschillende openingstijden. Zo zijn veel vestigingen ook in de avond en in het weekend geopend. Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in de Oranjestad. Zo vind je ons onder andere in Brabantpark dichtbij het NHTV, in de buurt van Haagpoort en in Princenhage;

Ben je benieuwd naar alle voordelen van het Kentekenloket?

Auto overschrijven in Breda? Waar en wanneer je wilt

Een auto overschrijven doe je in Breda dus eenvoudig en snel bij een Kentekenloket bij jou in de buurt. Check hier de dichtstbijzijnde vestiging en kom langs.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een lokaal Kentekenloket. We helpen je graag op weg.