Kenteken overschrijven in Breda

Heb je net een eigen auto of ander voertuig gekocht? Kom dan gelijk even langs een Kentekenloket in Breda om het voertuig op jouw naam te laten zetten. Kies voor een van onze Kentekenloketten in de stad, zoals de vestiging in Princenhage of in Geeren-Zuid. Welke je ook kiest je profiteert bij al onze vestigingen van dezelfde voordelen en professionele service. Check hieronder welke vestiging het dichtst bij jouw in de buurt zit en kom langs.

Een kenteken overschrijven in Breda, hoe werkt dat?

Net als in de rest van Nederland is het kenteken overschrijven in Breda verplicht. Dit regel je samen met de verkoper en doe je eenvoudig bij een Kentekenloket bij jou in de buurt. Een kenteken overschrijven gaat volgens de volgende stappen:

Kenteken overschrijven in Breda? Vind een vestiging bij jou in de buurt

Voordelen van het Kentekenloket in Breda

  • Onze Kentekenloketten zijn gevestigd in erkende RDW-autobedrijven. Zo kun je niet alleen gemakkelijk een auto overschrijven, maar je profiteert ook direct van de expertise en extra diensten die de autobedrijven bieden, zoals een kilometercheck of aankoopkeuring;
  • Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in de Oranjestad. Zo vind je ons onder andere in Brabantpark dichtbij het NHTV, in de buurt van Haagpoort en in Princenhage;
  • Naast auto’s kun je ook je motor, bromfiets of scooter overschrijven;
  • Onze vestigingen zijn goed te bereiken en hebben verschillende openingstijden. Zo zijn veel vestigingen ook in de avond en in het weekend geopend. Hierdoor kun jij waar en wanneer je maar wilt jouw scooter of auto overschrijven in Breda.

Lees hier meer over alle

voordelen van het Kentekenloket.

Auto overschrijven in Breda? Waar en wanneer je wilt

Wil je snel, eenvoudig en veilig je kenteken overschrijven in Breda? Kies dan voor een van onze Kentekenloketten bij jou in de buurt. Check hierboven welke vestiging het dichtst bij jouw in de buurt zit en maak eenvoudig een afspraak of kom langs wanneer jou dat uitkomt.

Wil je meer weten of heb je dringende vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een lokale vestiging . We helpen je graag op weg.