Kenteken overschrijven in Den Haag

Wil jij dus eenvoudig en snel het kenteken overschrijven in Den Haag? Kies dan voor een van onze Kentekenloketten in de stad of omliggende plaatsen. Kom langs bij ons Kentekenloket in de Rivierenbuurt of ga je liever naar onze vestiging in de buurt van de Schilderswijk? Bij al onze vestigingen profiteer je van dezelfde voordelen en een professionele afhandeling.

Overschrijven in Den Haag in 3 stappen

Een van de zaken die je moet regelen als je een auto, scooter of motor hebt gekocht, is het overschrijven van het kenteken. Zo maak je het voertuig echt van jou en pas dan mag je er officieel mee rijden. Een kenteken overschrijven in de Hofstad regel je samen met de verkoper en doe je eenvoudig bij een Kentekenloket in de buurt. Dat gaat als volgt:

Kenteken overschrijven in Den Haag?
Vind een vestiging bij jou in de buurt

Waarom je auto overschrijven in Den Haag bij een Kentekenloket?

Een groot voordeel is dat onze Kentekenloketten gevestigd zijn in erkende RDW-autobedrijven bij jou in de buurt. Zo kun je niet alleen gemakkelijk een auto overschrijven in Den Haag, maar profiteer je direct van de extra diensten die de autobedrijven aanbieden, zoals een kilometercheck of autocheck. En naast auto’s kun je ook je motor, bromfiets of scooter overschrijven.

Onze vestigingen zijn goed te bereiken en hebben verschillende openingstijden. Zo zijn veel vestigingen ook in de avond en in het weekend geopend. Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in Den Haag. Zo vind je ons onder andere in de Rivierenbuurt-Noord, in Laakhaven-West nabij de Haagse Hogeschool en in Leidschendam;

Ben je benieuwd naar alle voordelen van het Kentekenloket?

Auto overschrijven in Den Haag? Waar en wanneer je wilt

Een auto overschrijven doe je in Den Haag dus eenvoudig en snel bij een Kentekenloket bij jou in de buurt. Check hier de dichtstbijzijnde vestiging en kom langs.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een lokaal Kentekenloket. We helpen je graag op weg.