Kenteken overschrijven Den Haag

Wanneer je een auto of ander voertuig bij een RDW-erkende dealer aanschaft, dan zal die er doorgaans voor zorgen dat het kenteken op jouw naam komt te staan. Koop je via een particulier, dan moet je dit samen met de verkoper regelen. Wil jij vandaag nog het kenteken overschrijven in Den Haag? Kom dan langs bij een Kentekenloket! Bij al onze vestigingen in de Hofstad profiteer je van dezelfde voordelen en een snelle, nette afhandeling. 

Overschrijven in Den Haag in 3 stappen

Zoals je waarschijnlijk wel weet mag je in Nederland pas met een voertuig de weg op als je verzekerd bent. En je kunt pas een verzekering afsluiten als het voertuig op jouw naam staat. Gelukkig is een kenteken overschrijven in Den Haag zo geregeld als je samen met de verkoper langskomt bij een Kentekenloket in de buurt. Dat werkt als volgt:

Kenteken overschrijven in Den Haag?
Zoek een vestiging bij jou in de buurt

Voertuig overschrijven in Den Haag: de voordelen van het Kentekenloket

Wil je een bromfiets, motor of auto overschrijven in Den Haag? Bij een Kentekenloket ben je verzekerd van:

 • Een veilige plek voor de overdracht
  Een Kentekenloket biedt zowel koper als verkoper een veilige en neutrale plek voor de overdracht van een voertuig.
 • Zekerheid
  Alle Kentekenloketten zijn gevestigd in onafhankelijke autobedrijven die werken volgens de normen van de RDW en beschikken over deskundige medewerkers.
 • Expertise binnen handbereik
  Je kunt profiteren van extra diensten die de autobedrijven aanbieden. Zo kun je de overschrijving combineren met een autocheck of uitgebreide auto aankoopkeuring.
 • Een snelle afhandeling
  Bij een Kentekenloket wordt de overschrijving zeer efficiënt geregeld; het kost slechts een paar minuten om het kenteken op jouw naam te zetten. 
 • Verschillende locaties
  Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in Den Haag en omstreken. Zo vind je ons onder andere in de Vliegeniersbuurt en in Leidschendam.

Ja, ik wil een kenteken overschrijven in Den Haag!

Een kenteken overschrijven in Den Haag? Dat is zo geregeld bij een Kentekenloket. Via deze website kun je in één oogopslag zien welke vestigingen er het dichtst bij jou in de buurt zitten en wat de openingstijden zijn. Overschrijven op zaterdag in Den Haag is bij een aantal locaties ook mogelijk!