Kenteken overschrijven in Den Haag

Kenteken overschrijven in Den Haag

Wil jij dus eenvoudig en snel het kenteken overschrijven in Den Haag? Kies dan voor een van onze Kentekenloketten in de stad of omliggende plaatsen. Kom langs bij ons Kentekenloket in de Rivierenbuurt of ga je liever naar onze vestiging in de buurt van de Schilderswijk? Bij al onze vestigingen profiteer je van dezelfde voordelen en een professionele afhandeling.

Een kenteken overschrijven in Den Haag, hoe werkt dat?

Een van de zaken die je moet regelen als je een auto, scooter of motor hebt gekocht, is het overschrijven van het kenteken. Zo maak je het voertuig echt van jou en pas dan mag je er officieel mee rijden. Een kenteken overschrijven in de Hofstad regel je samen met de verkoper en doe je eenvoudig bij een Kentekenloket in de buurt. Dat gaat als volgt:

Kenteken overschrijven in Den Haag? Vind een vestiging bij jou in de buurt

Voordelen van het Kentekenloket in Den Haag

  • Onze Kentekenloketten zijn gevestigd in erkende RDW-autobedrijven. Hier kun je gemakkelijk overschrijven en je profiteert direct van de expertise en extra diensten zoals een kilometercheck of aankoopkeuring;
  • Dit geldt natuurlijk ook voor het overschrijven van je motor, bromfiets of scooter;
  • Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in Den Haag. Zo vind je ons onder andere in de Rivierenbuurt-Noord, in Laakhaven-West nabij de Haagse Hogeschool en in Leidschendam;
  • Onze vestigingen zijn goed te bereiken en hebben verschillende openingstijden. Zo zijn veel vestigingen ook in de avond en in het weekend geopend. Hierdoor kun jij waar en wanneer je maar wilt jouw auto overschrijven.

Lees hier meer over alle

voordelen van het Kentekenloket.

Auto overschrijven in Den Haag? Waar en wanneer je wilt

Wil jij dus die mooie occasion op jouw naam laten zetten? Bij het Kentekenloket is het zo geregeld. Check hierboven welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt zit en zet de auto op jouw naam. Een auto overschrijven in Den Haag doe je dus waar en wanneer je wilt.

Wil je meer weten of heb je dringende vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een lokale vestiging. We helpen je graag op weg.