Vind een kentekenloket
loketten
Vind een kentekenloket

Kenteken overschrijven in Dordrecht

Wil jij snel je auto, motor of scooter over laten schrijven zodat je de weg op kunt in je nieuwe aankoop? Laat dan je wagen overschrijven in Dordrecht bij één van de locaties van Kentekenloket. Of je nu kiest voor de vestiging bij de brandweerkazerne of even langsgaat in de Merwedehaven, wij zorgen dat je nieuwe voertuig snel op jouw naam staat.

Hoe werkt een kenteken overschrijven in Dordrecht?

Het overschrijven van een kenteken is verplicht. Dit moet je dus doen voordat je zelf achter het stuur mag kruipen van je nieuwe wagen of motor. Bij Kentekenloket maken we je kenteken overschrijven zo gemakkelijk mogelijk. We snappen dat je wel wat anders te doen hebt. Bekijk hieronder hoe het werkt:

Kenteken overschrijven in Dordrecht? Vind een vestiging bij jou in de buurt

Auto Service Mus
Groesbeek
Profile Car&Tyreservice Carservice
Barneveld
Autobedrijf Koudijs
Lunteren
Autobedrijf Johan Selten
Wilbertoord
Automobielbedrijf de Rek
Haarlem
Autobedrijf Hogeweg
Velp
Garage Hoogsteder
Oosterhout
Van Delft Autos
Dieren
ALKMAARSEGARAGE.NL
Alkmaar
Autobedrijf Mazier
Ermelo

Jouw kentekenloket in Dordrecht

Kentekenloket is een RDW gecertificeerde instantie met meer dan 750 vestigingen bij ervaren autobedrijven in heel Nederland. Ook in Dordrecht vind je ons op meerdere plekken zodat je nooit ver hoeft te rijden. Zo vind je ons onder andere in de Merwedehaven en bij de brandweerkazerne. En binnenkort op nog meer plaatsen. We groeien namelijk snel!

Bij Kentekenloket profiteer je bovendien niet enkel van het snel overschrijven van je kenteken, maar ook van andere diensten zoals aankoopkeuringen, de kilometercheck, APK keuringen en zomer- en winterchecks. Allemaal uitgevoerd door betrouwbare en ervaren monteurs. Dus wil je nog iets aan je auto of motor laten doen of controleren? Dan kun je dat hier direct laten doen.

Auto overschrijven in Dordrecht? Zo geregeld

Kortom: wil je een kenteken overschrijven van een scooter, motor of auto die je net hebt overgekocht? Regel het dan snel bij een Kentekenloket in Dordrecht en geniet direct van jouw nieuwe aankoop.

Meer weten of direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen je graag meer.