Kenteken overschrijven in Dordrecht

Wil jij snel je auto, motor of scooter over laten schrijven zodat je de weg op kunt in je nieuwe aankoop? Laat dan je voertuig overschrijven in Dordrecht bij één van de locaties van Kentekenloket. Of je nu kiest voor de vestiging bij de brandweerkazerne of even langsgaat in de Merwedehaven, wij zorgen dat je nieuwe voertuig snel op jouw naam staat.

Overschrijven in Dordrecht in 3 stappen

Het overschrijven van een kenteken is verplicht. Dit moet je dus doen voordat je zelf achter het stuur mag kruipen van je nieuwe wagen of motor. Bij Kentekenloket maken we je kenteken overschrijven zo gemakkelijk mogelijk, we snappen dat je wel wat anders te doen hebt. Bekijk hieronder hoe het werkt:

Kenteken overschrijven in Dordrecht?
Vind een vestiging bij jou in de buurt

Waarom je auto overschrijven in Dordrecht bij een Kentekenloket?

Kentekenloket is een RDW gecertificeerde instantie met meer dan 750 vestigingen bij ervaren autobedrijven in heel Nederland. Ook in Dordrecht vind je ons op meerdere plekken zodat je nooit ver hoeft te rijden. Zo vind je ons onder andere in de Merwedehaven en bij de brandweerkazerne. En binnenkort op nog meer plaatsen. We groeien namelijk snel!

Bij Kentekenloket profiteer je bovendien niet enkel van het snel overschrijven van je kenteken, maar ook van andere diensten zoals aankoopkeuringen, de kilometercheck, APK keuringen en zomer- en winterchecks. Allemaal uitgevoerd door betrouwbare en ervaren monteurs. Dus wil je nog iets aan je auto of motor laten doen of controleren? Dan kun je dat hier direct laten doen.

Ben je benieuwd naar alle voordelen van het Kentekenloket?

Auto overschrijven in Dordrecht? Waar en wanneer je wilt

Een auto overschrijven doe je in Dordrecht dus eenvoudig en snel bij een Kentekenloket bij jou in de buurt. Check hier de dichtstbijzijnde vestiging en kom langs.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een lokaal Kentekenloket. We helpen je graag op weg.