Kenteken overschrijven in Drachten

Ga je een voertuig kopen of verkopen? Dan is het in Nederland verplicht om het voertuig om naam van de nieuwe eigenaar te zetten. Laat het kenteken overschrijven in Drachten, bij een vestiging van Kentekenloket. Hier laat je snel en betrouwbaar het voertuig op naam zetten, zodat je snel de weg op kan in Friesland. Ook iets voor jou? Je vindt Kentekenloket aan De Hemmen in Drachten en in omliggende plaatsen zoals Ureterp, Surhuisterveen, Marum, Oosterwolde en Leek.

Overschrijven in Drachten in 3 stappen

Als je een auto, motor of scooter koopt moet je deze eerst op je naam laten zetten. Dit noem je het kenteken overschrijven. Belangrijk, want pas dan is het voertuig echt van jou. Dit werkt volgens de volgende stappen:

Kenteken overschrijven in Drachten?
Vind een vestiging bij jou in de buurt

Waarom je auto overschrijven in Drachten bij een Kentekenloket?

  • Kentekenloket heeft een vestiging aan De Hemmen in Drachten, op korte afstand van het centrum;
  • Bij Kentekenloket parkeer je gewoon gratis en makkelijk voor de deur;
  • Een Kentekenloket is altijd onderdeel van een RDW-erkend autobedrijf. Er is dus altijd deskundig personeel aanwezig die kunnen helpen bij vragen;
  • Een Kentekenloket is een veilige plaats voor overdracht;

Ben je benieuwd naar alle voordelen van het Kentekenloket?

Auto overschrijven Drachten? Snel, eenvoudig & veilig

Wil jij je auto, motor of scooter overschrijven in Drachten, of de omgeving van Drachten? Kom dan naar een van onze vestigingen en regel het direct. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met een lokale vestiging, we helpen je graag verder.