Kenteken overschrijven Eindhoven

Heb je net een auto, motor of scooter gekocht? Gefeliciteerd! Het enige wat je nu nog hoeft te doen voordat je de weg op mag, is je nieuwe voertuig op jouw naam laten zetten. Wil je zo snel en makkelijk mogelijk het kenteken overschrijven in Eindhoven, ga dan langs bij één van de Kentekenloketten in de buurt. 

Overschrijven in Eindhoven in 3 stappen

Een kenteken overschrijven is niet iets wat je dagelijks doet. Echter is het wel wettelijk verplicht en belangrijk dat dit goed gebeurt. Een kenteken overschrijven in Eindhoven regel je samen met de verkoper bij een Kentekenloket op een locatie die voor jullie het handigst is. In het kort werkt het als volgt:

Kenteken overschrijven in Eindhoven?
Vind een Kentekenloket bij jou in de buurt

Voertuig overschrijven in Eindhoven: de voordelen van het Kentekenloket

Laat je nieuwe auto, bromfiets of motor overschrijven in Eindhoven bij een Kentekenloket en profiteer van: 

 • Verschillende vestigingen
  Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in Eindhoven. Zo vind je ons bijvoorbeeld in Muschberg, Geestenberg en Woensel-Noord, maar ook in plaatsen rondom de Lichtstad, zoals in Waalre en Best.
 • Ruime openingstijden
  Wil je weten of je ook kunt overschrijven op zaterdag in Eindhoven? Check dan even de openingstijden van het Kentekenloket in jouw buurt. Een aantal vestigingen zijn ook in het weekend geopend!
 • Een veilige omgeving
  Door naar een Kentekenloket te gaan kunnen jij en de verkoper de (ver)koop en de tenaamstelling van het voertuig in een neutrale en veilige omgeving afhandelen. Dat is wel zo prettig!
 • Extra diensten
  Omdat elk Kentekenloket is gevestigd in een RDW-erkend autobedrijf, kun je indien gewenst meteen een aankoopkeuring of kentekencheck laten uitvoeren. Lees ook: 5 redenen om een kentekencheck uit te voeren.
 • De mogelijkheid om meteen een verzekering af te sluiten
  Je mag pas de weg op als je voertuig verzekerd is. Onze partner Univé biedt voordelige WA, WA+ en All Risk verzekeringen aan.

Ja, ik wil een kenteken overschrijven in Eindhoven!

Vandaag nog een kenteken overschrijven in Eindhoven? Zoek het dichtstbijzijnde Kentekenloket, check de openingstijden en kom vandaag nog langs. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het regelen van de tenaamstelling!