Vind een kentekenloket
loketten
Vind een kentekenloket

Kenteken overschrijven in Eindhoven

Heb je net een auto of scooter gekocht? Gefeliciteerd! Het enige wat je nu nog hoeft te doen voordat je weg kunt scheuren, is het voertuig op jouw naam zetten. Wil je snel, eenvoudig en veilig je kenteken overschrijven in Eindhoven? Kies dan voor een van onze Kentekenloketten in de buurt. Of je dus kiest voor de vestiging in Woensel Noord of in Veldhoven, je profiteert bij al onze vestigingen van dezelfde voordelen en professionele service. Ga daarom op zoek naar een Kentekenloket bij jouw in de buurt en maak de auto of motor volledig van jou!

Hoe werkt het kenteken overschrijven in Eindhoven?

Het kenteken overschrijven is niet iets wat je dagelijks doet. Echter is het wel verplicht en belangrijk dat dit goed gebeurt. Een scooter of auto overschrijven in Eindhoven regel je samen met de verkoper bij een Kentekenloket die jullie het beste uitkomt. In het kort werkt het als volgt:

Kenteken overschrijven in Eindhoven? Vind een vestiging bij jou in de buurt

Kwik-Fit Eindhoven
Eindhoven   2.2km
Euromaster Nederland BV Eindhoven
Eindhoven   3.6km
Kwik-Fit Eindhoven
Eindhoven   4.6km
Kwik-Fit Eindhoven
Eindhoven   4.8km
Kwik-Fit Veldhoven
Veldhoven   5km
Autobedrijf van Limpt
Veldhoven   5.3km
GVAuto's
Nuenen   6.3km
Mobillity Eindhoven
Son en breugel   6.7km
Carprof Van Dun Best
Best   8.2km
Garage P. van den Boom
Heeze   9.2km

Voordelen van het Kentekenloket in Eindhoven

  • Wist je dat al onze Kentekenloketten onderdeel zijn van autobedrijven die door de RDW erkend zijn? Zo kun je gemakkelijk een auto overschrijven bij een ervaren autobedrijf en profiteer je direct van alle expertise en extra diensten zoals een aankoopcontrole of kilometercheck;
  • Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in de Eindhoven. Zo vind je ons bijvoorbeeld Woensel Noord en in Genderbeemd vlakbij het CBR. Maar ook in plaatsen rondom de Lichtstad, zoals in Veldhoven en Nuenen;
  • Naast auto’s geldt dit ook voor het overschrijven van je motor, bromfiets of scooter;
  • Onze vestigingen zijn goed te bereiken en hebben verschillende openingstijden. Zo zijn veel vestigingen ook in de avond en in het weekend geopend. Hierdoor kun jij waar en wanneer je maar wilt jouw auto overschrijven.

Lees hier meer over alle voordelen van het Kentekenloket.

Auto overschrijven in Eindhoven? Waar en wanneer je wilt

Zoals je weet is het verplicht om een voertuig op jouw naam te laten zetten. Dit geldt ook voor je nieuwe occasion. Bij het Kentekenloket kan dit gemakkelijk en snel. Bovendien hebben wij verschillende vestigingen met diverse openingstijden. Check hierboven welke vestiging het dichtst bij jouw in de buurt zit en kom langs wanneer jou dat uitkomt.

Wil je graag meer weten of wil je een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact op met een lokale vestiging in Eindhoven. We helpen je graag op weg.