Kenteken overschrijven in Groningen

Kenteken overschrijven in Groningen

Heb je een mooie occasion op het oog? Houd er dan wel rekening mee dat je nog een aantal dingen moet regelen voordat je ermee de weg op mag. Een van die dingen is de auto op jou naam laten zetten. Dit doe je eenvoudig bij het Kentekenloket. Met meerdere vestigingen in Groningen zit er altijd een bij jou in de buurt. Ook in plaatsen net buiten de stad, zoals in Scharmer en Haren vind je een loket. Gebruik onze tool en vind eenvoudig een Kentekenloket bij jou in de buurt zodat je snel van je nieuwe aanwinst kunt genieten.

Kenteken overschrijven in Groningen, hoe werkt dat?

Net een scooter of auto gekocht, maar het papierwerk nog niet helemaal geregeld? Wacht dan nog even voordat je de door de mooie Groningse natuur gaat toeren. Het kenteken overschrijven is in Groningen, net als in de rest van Nederland, verplicht. Dit doe je eenvoudig bij een Kentekenloket in de buurt en gaat als volgt:

Kenteken overschrijven in Groningen? Vind een vestiging bij jou in de buurt

Waarom je auto overschrijven bij een Kentekenloket in Groningen?

Een groot voordeel is dat onze Kentekenloketten gevestigd zijn in erkende RDW-autobedrijven bij jou in de buurt. Zo kun je niet alleen gemakkelijk een auto overschrijven in Groningen, maar profiteer je direct van de extra diensten die de auto bedrijven aanbieden, zoals een kilometercheck. En naast auto’s kun je ook je motor, bromfiets of scooter overschrijven

Onze vestigingen zijn goed te bereiken en hebben verschillende openingstijden waaronder in de avonden en ik het weekend. Bovendien hebben wij meerdere vestigingen. Zo vind je ons bijvoorbeeld in de Damsterbuurt, maar ook aan het Oosterhamrikkanaal.

Ben je benieuwd naar alle voordelen van het Kentekenloket? Je vind ze hier.

Auto overschrijven in Groningen? Waar en wanneer je wilt

Kies dus voor het veilig en gemakkelijk overschrijven van je auto bij het Kentekenloket. Met onze tool hierboven en vind eenvoudig een vestiging bij jou in de buurt. Zo kun je snel van je nieuwe auto genieten.

Neem vrijblijvend contact op met een lokale vestiging voor meer informatie, we vertellen je graag meer.