Kenteken overschrijven in Haarlem

Kenteken overschrijven in Haarlem

Kies voor het veilig en eenvoudig overschrijven van een scooter, aanhanger of auto voor het Kentekenloket. Wij hebben meerdere contactpunten in Haarlem waardoor er altijd eentje bij jou in de buurt zit. Bovendien zijn de voordelen en de service bij al onze vestigingen van dezelfde hoge kwaliteit. Wil je meer weten? Lees dan de onderstaande informatie.

Een kenteken overschrijven in Haarlem, hoe werkt dat?

Net als in de rest van Nederland is het kenteken overschrijven in Haarlem verplicht. Dit regel je samen met de verkoper en doe je eenvoudig bij een Kentekenloket bij jou in de buurt. Een kenteken overschrijven gaat volgens de volgende stappen:

Kenteken overschrijven in Haarlem? Vind een vestiging bij jou in de buurt

Voordelen van een Kentekenloket bij jou in de buurt

  • Onze Kentekenloketten zijn gevestigd in erkende RDW-autobedrijven. Zo kun je niet alleen gemakkelijk een auto overschrijven, maar je profiteert ook direct van de expertise en extra diensten die de autobedrijven bieden, zoals een kilometercheck;
  • Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in de Spaarnestad. Zo vind je ons onder andere langs de Leidsevaart ter hoogte van het Haarlemmerhout, maar ook in plaatsen net buiten de stad zoals Heemstede;
  • Dit geldt natuurlijk ook voor het overschrijven van je motor, bromfiets of scooter;
  • Onze vestigingen zijn goed te bereiken en hebben verschillende openingstijden, zo ook in de avond en in het weekend. Hierdoor kun jij waar en wanneer je maar wilt jouw scooter of auto overschrijven in Haarlem.

Lees hier meer over alle

voordelen van het Kentekenloket.

Auto overschrijven in Haarlem? Waar en wanneer je wilt

Wil jij dus die mooie occasion op jouw naam laten zetten? Bij het Kentekenloket is een auto overschrijven in Haarlem zo geregeld. Welke vestiging je ook kiest, je profiteert altijd van dezelfde voordelen en service. Check hierboven welke vestiging het dichtst bij jouw in de buurt zit en kom langs wanneer jou dat uitkomt.

Wil je een afspraak maken of wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met een lokale vestiging. We helpen je graag op weg.