Kenteken overschrijven in Helmond

Wil je een kenteken overschrijven in Helmond? Dan hebben we goed nieuws: we hebben diverse Kentekenloket vestigingen in Helmond en omstreken. Kom bij ons langs op de Middendijk (bedrijventerrein Hoogeind), of kies voor een vestiging in Mierlo, Beek en Donk of Lieshout.

Overschrijven in Helmond in 3 stappen

In Nederland is het verplicht om een kenteken op naam te zetten, wanneer een voertuig van eigenaar wisselt. Bij een Kentekenloket in Helmond en omstreken is dit binnen een paar minuten geregeld:

Kenteken overschrijven in Helmond?
Vind een vestiging bij jou in de buurt

Waarom je auto overschrijven in Helmond bij een Kentekenloket?

  • Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in Helmond en omliggende plaatsen zoals Mierlo, Beek en Donk, Lieshout en Milheeze. Zo is er altijd een loket bij jou in de buurt;
  • Een Kentekenloket is daarnaast een ideale plaats voor een veilige overdracht;
  • Je kan jouw voertuig altijd gratis voor de deur parkeren;
  • Een Kentekenloket is altijd onderdeel van een RDW-erkend bedrijf. Er is dus altijd deskundig personeel aanwezig die kunnen helpen bij vragen;

Ben je benieuwd naar alle voordelen van het Kentekenloket?

Auto overschrijven in Helmond? Waar en wanneer je wilt

Een auto overschrijven in Helmond doe je dus eenvoudig en snel bij een Kentekenloket bij jou in de buurt. Check hierboven welke vestiging het dichtste bij is en laat je voertuig binnen enkele minuten overschrijven. We schrijven niet alleen auto’s over, maar ook andere voertuigen zoals scooters, motors en caravans.

Wil je meer weten of heb je vragen over overschrijven? Neem dan vrijblijvend contact op met een lokale vestiging. We helpen je graag op weg!