Kenteken overschrijven Leeuwarden

Koop je een auto van een particulier of een bedrijf dat niet RDW-erkend is? Dan moet je zelf de tenaamstelling regelen. Dat geldt ook voor de tenaamstelling van motoren, scooters, campers en caravans. Gelukkig is een kenteken overschrijven in Leeuwarden is zo geregeld als je langskomt bij een Kentekenloket. De ervaren medewerkers zorgen dat jij snel de weg op kunt met je nieuwe voertuig!

Overschrijven in Leeuwarden in 3 stappen

Wanneer een auto, motor, scooter, camper of caravan een nieuwe eigenaar krijgt, is het in Nederland verplicht om het kenteken over te schrijven en het voertuig te verzekeren. Een kenteken overschrijven in Leeuwarden regel je bij het Kentekenloket in 3 simpele stappen:

Kenteken overschrijven in Leeuwarden?
Bekijk de dichtstbijzijnde Kentekenloketten

Voertuig overschrijven in Leeuwarden: de voordelen van het Kentekenloket

Een kenteken overschrijven in Leeuwarden kun je het beste doen bij een Kentekenloket. Dan ben je namelijk verzekerd van:

  • Een locatie bij jou in de buurt
    Wil je een kenteken overschrijven in Leeuwarden, dan kun je terecht bij de vestiging op Ruiterskwartier (nabij het Fries Museum). Daarnaast zijn er meerdere vestigingen in de buurt van Leeuwarden, waaronder in Winsum, Sint Annaparochie, Gytsjerk, Burgum en Grou. Oftewel, er zit altijd wel een Kentekenloket bij jou in de buurt!
  • Een professionele afhandeling
    Een Kentekenloket is altijd onderdeel van een RDW-erkend autobedrijf. Op die manier weet je zeker dat alles netjes en goed geregeld wordt; ervaren personeel schrijft binnen enkele minuten je kenteken over.
  • Overschrijvingen van alle voertuigen
    Bij het Kentekenloket kun je terecht met alle voertuigen met een voertuig gebonden kenteken. Je kunt dus niet alleen een auto maar ook een motor, bromfiets, caravan of camper overschrijven.

Bekijk alle voordelen van een Kentekenloket.

Ja, ik wil een kenteken overschrijven in Leeuwarden!

Snel, makkelijk én veilig een kenteken overschrijven in Leeuwarden? Bekijk meteen welk Kentekenloket het dichtst bij jou in de buurt zit en kom langs. Wil je meer weten of heb je vragen over overschrijven? Neem dan vrijblijvend contact op met een lokale vestiging. Ook in Friesland helpen we je graag op weg!