Kenteken overschrijven in Leiden

Kenteken overschrijven in Leiden

Wil je gemakkelijk, veilig en snel je kenteken overschrijven in Leiden? Kies dan voor een van onze Kentekenloketten. Omdat je dit vast niet dagelijks doet leggen wij kort uit wat er allemaal bij komt kijken. Zo kun je binnen de kortste keren genieten van een ritje in je nieuwe auto of scooter.

Kenteken overschrijven in Leiden, hoe werkt dat?

Je bent als het goed is bijna de nieuwe eigenaar van een gemotoriseerd voertuig. Enkel het papierwerk moet nog worden geregeld, want in Nederland ben je verplicht om het kenteken van een voertuig op jouw naam te zetten. Bovendien moet je minimaal 18 jaar zijn en in Nederland wonen. Heb je deze onderdelen op orde, dan kun je samen met de verkoper de auto of scooter overschrijven bij een Kentekenloket in de buurt. In ons voorbeeld gebruiken we een auto maar dit geldt natuurlijk ook voor andere vervoersmiddelen:

Kenteken overschrijven in Leiden? Vind een vestiging bij jou in de buurt

Voordelen van het Kentekenloket in Leiden

  • Onze Kentekenloketten zijn gevestigd in erkende RDW-autobedrijven. Hier kun je gemakkelijk een auto overschrijven in Almere en je profiteert direct van de expertise en extra diensten van de autobedrijven, zoals een kilometercheck;
  • Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in de Sleutelstad. Zo vind je ons onder andere in Hoge Mors nabij Sportpark Boshuizerkade en de Zoeterwoudseweg op loopafstand van station Lammenschans;
  • Dit geldt natuurlijk ook voor het overschrijven van je motor, bromfiets of scooter;
  • Onze vestigingen zijn goed te bereiken en hebben verschillende openingstijden. Zo zijn veel vestigingen ook in de avond en in het weekend geopend. Hierdoor kun jij waar en wanneer je maar wilt jouw scooter of auto overschrijven in Leiden.

Lees hier meer over alle

voordelen van het Kentekenloket.

Auto overschrijven in Leiden? Gemakkelijk en snel

In Nederland is het verplicht om een kenteken over te schrijven wanneer je een nieuwe auto aanschaft. Leiden is daar helaas geen uitzondering op. Wil je het komende weekend een ontspannen tripje maken richting Zwanburgerpolder? Dan moet je dus eerst je auto overschrijven in Leiden. Welke vestiging je ook kiest, bij ons profiteer je altijd van dezelfde voordelen en professionele service. Check hierboven de dichtstbijzijnde vestiging en kom langs wanneer jou het uitkomt.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een lokaal Kentekenloket . We helpen je graag op weg.