Kenteken overschrijven in Leiden

Wil je gemakkelijk, veilig en snel je kenteken overschrijven in Leiden? Kies dan voor een van onze Kentekenloketten. Omdat je dit vast niet dagelijks doet leggen wij kort uit wat er allemaal bij komt kijken. Zo kun je binnen de kortste keren genieten van een ritje in je nieuwe auto of scooter.

Overschrijven in Leiden in 3 stappen

Je bent als het goed is bijna de nieuwe eigenaar van een gemotoriseerd voertuig. Enkel het papierwerk moet nog worden geregeld, want in Nederland ben je verplicht om het kenteken van een voertuig op jouw naam te zetten. Bovendien moet je minimaal 18 jaar zijn en in Nederland wonen. Heb je deze onderdelen op orde, dan kun je samen met de verkoper de auto of scooter overschrijven bij een Kentekenloket in de buurt. In ons voorbeeld gebruiken we een auto maar dit geldt natuurlijk ook voor andere vervoersmiddelen:

Kenteken overschrijven in Leiden?
Vind een vestiging bij jou in de buurt

Waarom je auto overschrijven in Leiden bij een Kentekenloket?

  • Onze Kentekenloketten zijn gevestigd in erkende RDW-autobedrijven. Hier kun je gemakkelijk een auto overschrijven in Leiden en je profiteert direct van de expertise en extra diensten van de autobedrijven, zoals een kilometercheck;
  • Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in de Sleutelstad;
  • Dit geldt natuurlijk ook voor het overschrijven van je motor, bromfiets of scooter;
  • Onze vestigingen zijn goed te bereiken en hebben verschillende openingstijden. Zo zijn veel vestigingen ook in de avond en in het weekend geopend. Hierdoor kun jij waar en wanneer je maar wilt jouw scooter of auto overschrijven in Leiden.

Auto overschrijven in Leiden? Waar en wanneer je wilt

Een auto overschrijven doe je in Leiden dus eenvoudig en snel bij een Kentekenloket bij jou in de buurt. Check hier de dichtstbijzijnde vestiging en kom langs.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een lokaal Kentekenloket. We helpen je graag op weg.