Vind een kentekenloket
loketten
Vind een kentekenloket

Kenteken overschrijven in Maastricht

Wil je snel, eenvoudig en veilig je kenteken overschrijven in Maastricht? Kies dan voor een van onze Kentekenloketten in de stad. Dat kan voor zowel de auto, brommer of boot. En of je nu kiest voor de vestiging in Heugemerveld of Scharn, je profiteert bij al onze vestigingen van dezelfde voordelen en professionele service. Check op deze pagina welke vestiging het dichtst bij jouw in de buurt zit en kom langs.

Een auto of scooter overschrijven in Maastricht, hoe werkt dat?

Gefeliciteerd, als het goed is ben je bijna de nieuwe eigenaar van een gemotoriseerd voertuig. Het enige dat nog rest is het overschrijven van het kenteken. In Nederland is het namelijk verplicht om het kenteken over te schrijven naar de nieuwe eigenaar. Dit regel je eenvoudig samen met de verkoper bij een Kentekenloket bij jouw in de buurt. Het gaat als volgt:

Kenteken overschrijven in Maastricht? Vind een vestiging bij jou in de buurt

Auto Service Mus
Groesbeek
Profile Car&Tyreservice Carservice
Barneveld
Autobedrijf Koudijs
Lunteren
Autobedrijf Johan Selten
Wilbertoord
Automobielbedrijf de Rek
Haarlem
Autobedrijf Hogeweg
Velp
Garage Hoogsteder
Oosterhout
Van Delft Autos
Dieren
ALKMAARSEGARAGE.NL
Alkmaar
Autobedrijf Mazier
Ermelo

Voordelen van het Kentekenloket in Maastricht

  • Onze Kentekenloketten zijn gevestigd in erkende RDW-autobedrijven. Hier kun je gemakkelijk overschrijven en je profiteert direct van de expertise en extra diensten zoals een kilometercheck;
  • Dit geldt natuurlijk ook voor het overschrijven van je motor, bromfiets of scooter;
  • Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in de stad. Zo vind je ons onder andere in Heugemerveld nabij het UMC en in de Bergerstraat bij Scharn;
  • Onze vestigingen zijn goed te bereiken en hebben verschillende openingstijden. Zo zijn veel vestigingen ook in de avond en in het weekend geopend. Hierdoor kun jij waar en wanneer je maar wilt jouw scooter of auto overschrijven in Maastricht.

Lees hier meer over alle voordelen van het Kentekenloket.

Auto overschrijven in Maastricht? Waar en wanneer je wilt

Je hebt lang gespaard om een auto te kopen en kunt vast niet wachten om de eerste kilometers te maken. Toch moet er nog wat papierwerk worden ingevuld voordat je de prachtige natuur van Zuid-Limburg kunt ontdekken. Gelukkig zijn er in Maastricht meerdere vestigingen van Kentekenloket. Zo kun je waar en wanneer je wilt een voertuig op jouw naar laten zetten.

Wil je meer weten of heb je dringende vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een lokale vestiging. We helpen je graag op weg.