Kenteken overschrijven in Maastricht

Wil je snel, eenvoudig en veilig je kenteken overschrijven in Maastricht? Kies dan voor een van onze Kentekenloketten in de stad. Dat kan voor zowel de auto, brommer of aanhanger. Voor welke vestiging je ook kiest, je profiteert bij al onze vestigingen van dezelfde voordelen en professionele service. Check op deze pagina welke vestiging het dichtst bij jouw in de buurt zit en kom langs.

Overschrijven in Maastricht in 3 stappen

Gefeliciteerd, als het goed is ben je bijna de nieuwe eigenaar van een gemotoriseerd voertuig. Het enige dat nog rest is het overschrijven van het kenteken. In Nederland is het namelijk verplicht om het kenteken over te schrijven naar de nieuwe eigenaar. Dit regel je eenvoudig samen met de verkoper bij een Kentekenloket bij jouw in de buurt. Het gaat als volgt:

Kenteken overschrijven in Maastricht?
Vind een vestiging bij jou in de buurt

Hulp nodig bij zoeken?

Wat kan je bij een Kentekenloket doen en wat heb je nodig?

Lees meer

Waarom je auto overschrijven in Maastricht bij een Kentekenloket?

  • Onze Kentekenloketten zijn gevestigd in erkende RDW-autobedrijven. Hier kun je gemakkelijk overschrijven en je profiteert direct van de expertise en extra diensten zoals een kilometercheck;
  • Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen bij jou in de buurt;
  • Dit geldt natuurlijk ook voor het overschrijven van je motor, bromfiets of scooter;
  • Onze vestigingen zijn goed te bereiken en hebben verschillende openingstijden. Zo zijn veel vestigingen ook in de avond en in het weekend geopend. Hierdoor kun jij waar en wanneer je maar wilt jouw scooter of auto overschrijven in of rond Maastricht.

Ben je benieuwd naar alle voordelen van het Kentekenloket?

Auto overschrijven in Maastricht? Waar en wanneer je wilt

Je hebt lang gespaard om een auto te kopen en kunt vast niet wachten om de eerste kilometers te maken. Toch moet er nog wat papierwerk worden ingevuld voordat je de prachtige natuur van Zuid-Limburg kunt ontdekken. Gelukkig zijn er in Maastricht meerdere vestigingen van Kentekenloket. Zo kun je waar en wanneer je wilt een voertuig op jouw naar laten zetten.

Wil je meer weten of heb je dringende vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een lokale vestiging. We helpen je graag op weg.