Kenteken overschrijven in Nijmegen

Heb je een geschikte auto, scooter of motor gevonden? Kom dan meteen even langs een Kentekenloket in Nijmegen en zet het voertuig op jou naam. Of je nu langs gaat bij het loket aan de Vlotkampweg of bij de vestiging aan de Hogelandseweg, bij al onze vestigingen profiteer je van dezelfde voordelen en een professionele afhandeling. Ga daarom op zoek naar een Kentekenloket bij jou in de buurt en schrijf het kenteken over.

Overschrijven in Nijmegen in 3 stappen

Het centrum is met de auto of motor niet altijd gemakkelijk te bereiken. Zeker niet op de donderdag avond en in het weekend. Als je op dat moment net een nieuwe aanwinst hebt gedaan die je op jouw naam wilt laten zetten, dan kunnen wij ons voorstellen dat je dat liever buiten het centrum doet. Het kenteken overschrijven in Nijmegen doe je dan ook eenvoudig bij een Kentekenloket bij jou in de buurt. Het werkt als volgt:

Kenteken overschrijven in Nijmegen?
Vind een vestiging bij jou in de buurt

Hulp nodig bij zoeken?

Wat kan je bij een Kentekenloket doen en wat heb je nodig?

Lees meer

Waarom je auto overschrijven in Nijmegen bij een Kentekenloket?

  • Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in de Keizerstad. Zo vind je ons onder andere nabij het Goffertpark. Een andere vestiging bevindt zich op het industrieterrein in de buurt van Weurt;
  • Naast auto’s kun je ook je motor, bromfiets of scooter overschrijven;
  • De Kentekenloketten zijn altijd gevestigd in betrouwbare RDW-autobedrijven. Hier kun je gemakkelijk een auto overschrijven. Bovendien profiteer je direct van de expertise en extra diensten van de autobedrijven, zoals een kilometercheck;
  • Onze vestigingen zijn goed te bereiken en hebben verschillende openingstijden, zo ook in de avond en in het weekend. Hierdoor kun jij waar en wanneer je maar wilt jouw scooter of auto overschrijven in Nijmegen.

Ben je benieuwd naar alle voordelen van het Kentekenloket?

Auto overschrijven in Nijmegen? Waar en wanneer je wilt

Kies dus voor het veilig en eenvoudig overschrijven van een auto bij het Kentekenloket in Nijmegen. Welke vestiging je ook kiest, je profiteert altijd van dezelfde voordelen en service. Check hierboven welke vestiging het dichtst bij jouw in de buurt zit en kom langs wanneer jou dat uitkomt.

Wil je een afspraak maken of wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met een lokale vestiging. We helpen je graag op weg.