Kenteken overschrijven in Roosendaal

Kenteken overschrijven in Roosendaal

Een nieuwe auto, motor, scooter of ander voertuig gekocht? Laat dan het kenteken overschrijven in Roosendaal bij een van de vestigingen van Kentekenloket. Hier laat je snel en betrouwbaar het nieuwe voertuig op je naam zetten en kun je direct de weg op. Ook iets voor jou? Je vindt Kentekenloket onder andere op de Borchwerf, Majoppeveld en Weihoek in Roosendaal.

Hoe werkt een kenteken overschrijven in Roosendaal?

Als je een auto, motor of scooter koopt moet je deze eerst op je naam laten zetten. Dit noem je het kenteken overschrijven. Belangrijk, want pas dan is het voertuig echt van jou. Dit werkt volgens de volgende stappen:

Kenteken overschrijven in Roosendaal? Vind een vestiging bij jou in de buurt

Jouw kentekenloket in Roosendaal

Kentekenloket is een RDW gecertificeerde instantie met meer dan 750 vestigingen. Zo vind je ons in Roosendaal onder andere op de Borchwerf I en Majoppeveld. Al onze lokketten zijn gevestigd bij erkende en betrouwbare autobedrijven. Dit heeft als voordeel dat een scooter, motor of auto overschrijven in Roosendaal zo is geregeld. Daarnaast profiteer je echter ook van de mogelijkheid om het voertuig meteen even te laten controleren door een ervaren monteur.

Wil je bijvoorbeeld een aankoopkeuring, APK Keuring, kilometercheck, zomer- of wintercheck laten uitvoeren? Dan kun je dat hier direct laten doen. Of ga spik en span de weg op na een poetsbeurt. Alles is mogelijk.

Auto overschrijven in Roosendaal? Zo geregeld

Dus wil je een motor, scooter of auto overschrijven in Roosendaal? Dan regel je dat snel bij een Kentekenloket bij jou in de buurt. Meer weten of vragen? Neem dan vrijblijvend contact op. We vertellen je graag meer.