Kenteken overschrijven in Rotterdam

Kenteken overschrijven in Rotterdam

Wil je zo snel mogelijk rond kunnen scheuren in jouw nieuwe aanwinst? Laat dan je scooter of auto snel en veilig overschrijven in Rotterdam bij een van onze Kentekenloketten. Of je nu kiest voor de vestiging in de buurt van het Lage Bergse Bos of aan de A15 in Rotterdam Zuid, je profiteert altijd van een goede service en bijkomende voordelen. Ga daarom direct op zoek naar de vestiging bij jou in de buurt en kom langs.

Hoe werkt een kenteken overschrijven in Rotterdam?

Het overschrijven van een kenteken is verplicht. Doe je dit niet, dan is het voertuig niet officieel van jou en kun je er niet in rondrijden. Bij Kentekenloket maken wij het zo eenvoudig mogelijk om dit te regelen. Een scooter, brommer of auto overschrijven heb je daarom zo geregeld bij een van onze lokale vestigingen. Zo werkt het:

Kenteken overschrijven in Rotterdam? Vind een vestiging bij jou in de buurt

Jouw Kentekenloket in Rotterdam

Wist je dat al onze Kentekenloketten onderdeel zijn van autobedrijven die door de RDW erkend zijn? Zo kun je gemakkelijk je auto overschrijven bij een ervaren autobedrijf. Dit geldt ook voor het overschrijven van je motor, bromfiets of scooter. Bovendien profiteer je direct van alle expertise en extra diensten, zoals een check op 10 punten.

Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in de Maasstad. Zo vind je ons bijvoorbeeld in de Spaanse Polder in de buurt van Bedrijvenpark Rotterdam Noord- West. Maar ook in Rotterdam Zuid dichtbij het Maasstad Ziekenhuis. Bovendien zijn onze vestigingen goed bereikbaar en hebben ze verschillende openingstijden. Zo zijn veel vestigingen ook in de avond en in het weekend geopend.

Lees hier meer over alle voordelen van het Kentekenloket.

Auto overschrijven in Rotterdam? Waar en wanneer je wilt

Voordat je op pad gaat met je nieuwe aanwinst moet je dus eerst het papierwerk regelen. Een auto overschrijven doe je eenvoudig en snel bij het Kentekenloket. Check hierboven welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt zit en zet de auto op jouw naam.

Wil je meer weten of heb je dringende vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een lokale vestiging onze Havenstad. We helpen je graag op weg.