Kenteken overschrijven Tilburg

Heb je zojuist een auto of ander voertuig gekocht van een particulier? Het voertuig is pas echt van jou zodra het kenteken op jouw naam staat. Het kenteken overschrijven in Tilburg doe je veilig en snel bij een Kentekenloket bij jou in de buurt. Vind de vestiging die het dichtst bij jou in de buurt zit en kom langs!

Overschrijven in Tilburg in 3 stappen

Niet meer afhankelijk zijn van het openbaar vervoer, spontaan een dagje naar de Efteling, roadtrips… een eigen auto biedt veel vrijheid. Als je eenmaal de ideale occasion gevonden hebt en het met de verkoper eens bent geworden over de prijs, dan moet je niet vergeten dat de auto nog op jouw naam moet worden gezet. Dat is wettelijk verplicht. Pas na de overschrijving is de auto écht van jou en kun je een autoverzekering afsluiten (eveneens verplicht!). Bij Kentekenloket kun je heel eenvoudig een kenteken overschrijven in Tilburg. Dat gaat in 3 stappen:

Kenteken overschrijven in Tilburg?
Vind een Kentekenloket bij jou in de buurt

Voertuig overschrijven in Tilburg: de voordelen van het Kentekenloket

Wil je een auto, motor of scooter overschrijven in Tilburg? Wanneer je dit regelt bij een Kentekenloket dan ben je verzekerd van:

 • Zekerheid & betrouwbaarheid
  Elk Kentekenloket werkt volgens de normen van de RDW en is volledig onafhankelijk. Heb je vragen met betrekking tot de overschrijving, dan kunnen de deskundige medewerkers die beantwoorden.
 • Aanvullende diensten
  Omdat de Kentekenloketten zijn gevestigd in erkende autobedrijven, kun je indien gewenst meteen gebruik maken van de extra diensten die zij aanbieden. Denk aan een aankoopkeuring of een kilometercheck.
 • Meerdere locaties
  Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in Tilburg waar je terecht kunt, waaronder in de wijken De Schans en Vlashof. Je kunt ook langskomen bij onze locatie aan de Bosscheweg of de Ringbaan Noord.
 • Overschrijven wanneer het jou uitkomt
  Onze vestigingen zijn goed bereikbaar en hebben verschillende openingstijden. Een aantal vestigingen zijn ook ’s avonds en/of in het weekend geopend. Overschrijven op zaterdag in Tilburg kan dus ook!

Ja, ik wil een kenteken overschrijven in Tilburg!

Heb je vragen met betrekking tot een kenteken overschrijven in Tilburg? Zoek meteen een Kentekenloket bij jou in de buurt en kom langs. Je kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen als je vragen hebt.