Kenteken overschrijven in Tilburg

Voordat je met je nieuwe auto, motor of scooter pad gaat, moet je het voertuig eerst op je naam zetten. Dit doe je veilig en eenvoudig bij een Kentekenloket bij jou in de buurt. Of je nu kiest voor een vestiging in Tilburg Zuid of op het industrieterrein Loven, je profiteert altijd van dezelfde voordelen en professionele service. Vind de vestiging het dichtst bij jou in de buurt en kom langs.

Overschrijven in Tilburg in 3 stappen

Voordat je met je nieuwe aanwinst de weg op kunt moet je eerst nog wat papierwerk regelen, zoals het overschrijven van het kenteken. Dit regel je samen met de verkoper bij een Kentekenloket bij jou in de buurt. Een kenteken overschrijven in Tilburg gaat als volgt:

Kenteken overschrijven in Tilburg?
Vind een vestiging bij jou in de buurt

Waarom je auto overschrijven in Tilburg bij een Kentekenloket?

  • Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in Kruikenstad. Hierdoor is er altijd een loket bij jou in de buurt. Zo vind je ons onder andere in de buurt van het industrieterrein Loven en in Kanaalzone aan de Ringbaan Noord;
  • Naast auto’s kun je ook je motor, bromfiets of scooter overschrijven;
  • Onze Kentekenloketten zijn gevestigd in erkende RDW-autobedrijven. Zo kun je niet alleen gemakkelijk een auto overschrijven, maar je profiteert ook direct van de expertise en extra diensten die de autobedrijven bieden, zoals een kilometercheck en aankoopkeuring;
  • Onze vestigingen zijn goed te bereiken en hebben verschillende openingstijden. Zo zijn veel vestigingen ook in de avond en in het weekend geopend. Hierdoor kun jij waar en wanneer je maar wilt jouw scooter of auto overschrijven in Tilburg.

Auto overschrijven in Tilburg? Waar en wanneer je wilt

Lekker samen met vrienden op pad naar de Efteling en jij rijdt! Een nieuwe auto is super tof, maar vergeet deze niet op jou naam te zetten. Je auto overschrijven doe je in Tilburg eenvoudig bij het Kentekenloket. Vind de vestiging het dichtst bij jou in de buurt en kom langs.

Wil je meer weten of heb je dringende vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een lokale vestiging. We helpen je graag op weg.