Kenteken overschrijven in Utrecht

Kenteken overschrijven in Utrecht

Je bent sinds kort de nieuwe eigenaar van een auto, aanhanger of motor. Wil je eenvoudig en veilig jouw kenteken overschrijven in Utrecht? Kies dan voor een van onze Kentekenloketten in de stad of omstreken. Kom bij ons langs in Noord of omliggende plaatsen zoals Houten en profiteer altijd van dezelfde voordelen en professionele service. Ga daarom op zoek naar een geschikt Kentekenloket bij jou in de buurt en schrijf het kenteken snel over.

Een kenteken overschrijven in Utrecht, hoe werkt dat?

De auto, motor of scooter die je al een tijdje op het oog had, is nu bijna van jou. Het enige wat je nog moet regelen is het papierwerk, zoals het voertuig op jouw naam zetten. Wij van Kentekenloket begrijpen dat je dit niet dagelijks doet en maken het daarom zo gemakkelijk mogelijk. Het kenteken overschrijven in Utrecht gaat als volgt:

Kenteken overschrijven in Utrecht? Vind een vestiging bij jou in de buurt

Jouw Kentekenloket in de Domstad

  • Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in Utrecht. Hierdoor is er altijd een loket bij jou in de buurt. Zo vind je ons onder andere op het bedrijvengebied Overvecht en in de Schepenbuurt nabij het Julianapark;
  • Dit geldt natuurlijk ook voor het overschrijven van je motor, bromfiets of scooter;
  • Onze Kentekenloketten zijn gevestigd in erkende RDW-autobedrijven. Hierdoor kun je gemakkelijk een auto overschrijven in Utrecht en je profiteert direct van de expertise en extra diensten van de autobedrijven, zoals een kilometercheck;
  • Onze vestigingen zijn goed te bereiken en hebben verschillende openingstijden. Zo zijn veel vestigingen ook in de avond en in het weekend geopend. Hierdoor kun jij waar en wanneer je maar wilt jouw auto overschrijven.

Lees hier meer over alle

voordelen van het Kentekenloket.

Auto overschrijven in Utrecht? Waar en wanneer je wilt

Een auto overschrijven in Utrecht doe je dus eenvoudig bij een van de Kentekenloketten bij jou in de buurt. Check hierboven welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt zit en zet de auto op jouw naam.

Wil je meer weten of heb je dringende vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een lokale vestiging. We helpen je graag op weg.