Kenteken overschrijven in Zwolle

Kies voor het veilig en eenvoudig overschrijven van een scooter, aanhanger of auto voor Kentekenloket. Wij hebben meerdere contactpunten in Zwolle waardoor er altijd eentje in de buurt zit. Bovendien zijn de voordelen en de service bij al onze vestigingen van dezelfde hoge kwaliteit. Wil je meer weten? Lees dan de onderstaande informatie.

Overschrijven in Zwolle in 3 stappen

Wanneer je net een voertuig hebt aangeschaft is het overschrijven van het voertuig verplicht. Dit regel je eenvoudig bij een Kentekenloket samen met de verkoper. Zo gaat het in zijn werk:

Kenteken overschrijven in Zwolle?
Vind een vestiging bij jou in de buurt

Hulp nodig bij zoeken?

Wat kan je bij een Kentekenloket doen en wat heb je nodig?

Lees meer

Waarom je auto overschrijven in Zwolle bij een Kentekenloket?

  • Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in de stad Zwolle;
  • Onze Kentekenloketten zijn gevestigd in erkende RDW-autobedrijven. Hier kun je gemakkelijk een auto overschrijven in Zwolle en je profiteert direct van de expertise en extra diensten van de autobedrijven, zoals een kilometercheck;
  • Dit geldt natuurlijk ook voor het overschrijven van je motor, bromfiets of scooter;
  • Onze vestigingen zijn goed te bereiken en hebben verschillende openingstijden, zo ook in de avond en in het weekend. Hierdoor kun jij waar en wanneer je maar wilt jouw scooter of auto overschrijven in Zwolle.

Ben je benieuwd naar alle voordelen van het Kentekenloket?

Auto overschrijven in Zwolle? Waar en wanneer je wilt

Als het goed is ben je bijna eigenaar van een nieuw voertuig. Het enige dat je nog weerhoudt van het rijden of varen is het kenteken overschrijven. Pas wanneer het kenteken is overgeschreven, is de auto (of scooter of motor etc) ook officieel jouw bezit en kun je heerlijk toeren over bijvoorbeeld de Zwolsedijk. Gebruik onze tool en vind eenvoudig een Kentekenloket in Zwolle zodat je snel van je nieuwe auto kunt genieten.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, we vertellen je graag meer.