Kenteken overschrijven in Zwolle

Kenteken overschrijven in Zwolle

Kies voor het veilig en eenvoudig overschrijven van een scooter, aanhanger of auto voor Kentekenloket. Wij hebben meerdere contactpunten in Zwolle waardoor er altijd eentje in de buurt zit. Bovendien zijn de voordelen en de service bij al onze vestigingen van dezelfde hoge kwaliteit. Wil je meer weten? Lees dan de onderstaande informatie.

Een auto overschrijven in Zwolle, hoe werkt dat?

Wanneer je net een voertuig hebt aangeschaft is het overschrijven van het voertuig verplicht. Dit regel je eenvoudig bij een Kentekenloket samen met de verkoper. Zo gaat het in zijn werk:

Kenteken overschrijven in Zwolle? Vind een vestiging bij jou in de buurt

Voordelen van het Kentekenloket in Zwolle

  • Het Kentekenloket heeft meerdere vestigingen in de stad. Zo vind je ons onder andere nabij de binnenstad op de Burgemeester Roelenweg 17. De andere vestiging bevindt zich aan de rand van de stad in Westenholte;
  • Onze Kentekenloketten zijn gevestigd in erkende RDW-autobedrijven. Hier kun je gemakkelijk een auto overschrijven in Almere en je profiteert direct van de expertise en extra diensten van de autobedrijven, zoals een kilometercheck;
  • Dit geldt natuurlijk ook voor het overschrijven van je motor, bromfiets of scooter;
  • Onze vestigingen zijn goed te bereiken en hebben verschillende openingstijden, zo ook in de avond en in het weekend. Hierdoor kun jij waar en wanneer je maar wilt jouw scooter of auto overschrijven in Zwolle.

Lees hier meer over alle

voordelen van het Kentekenloket.

Auto overschrijven in Zwolle? Waar en wanneer je wilt

Als het goed is ben je bijna eigenaar van een nieuw voertuig. Het enige dat je nog weerhoudt van het rijden of varen is het kenteken overschrijven. Pas wanneer het kenteken is overgeschreven is de boot, auto of scooter ook officieel jouw bezit en kun je heerlijk toeren over bijvoorbeeld de Zwolsedijk. Gebruik onze tool en vind eenvoudig een Kentekenloket in Zwolle zodat je snel van je nieuwe auto kunt genieten.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, we vertellen je graag meer.