Vind een kentekenloket
loketten
Vind een kentekenloket

Waar moet je aan denken als je een auto koopt of verkoopt?

15 november 2017 • Kentekenloket

Ga je een auto kopen of verkopen? Daar komt veel bij kijken. Hoe zorg je als koper dat je geen kat in de zak koopt? En wat moet je doen om de beste prijs te krijgen als je een auto verkoopt? Om je te helpen bij dit proces introduceert Kentekenloket iets nieuws: de Kentekenloket Checklist. Op dit handige overzicht staat alles wat je moet weten om een auto probleemloos te kopen of verkopen.

Niks vergeten met de Kentekenloket Checklist

Een auto kopen of verkopen doe je waarschijnlijk niet iedere week. Misschien weet je daarom niet precies waar je ook alweer aan moet denken tijdens dit lastige proces. Hoe bepaal je een goede vraagprijs? Hoe wordt de overschrijving geregeld? Hoe weet je zeker dat de auto die je koopt geen ernstige gebreken heeft? Je krijgt immers geen garantie van een particuliere verkoper. Het zijn belangrijke vragen. Gelukkig heb je met de Kentekenloket Checklist vanaf nu alle antwoorden.

Hoe werkt het precies?

De Kentekenloket Checklist is er voor kopers én verkopers. Ga naar kentekenloket.nl/checklist en kies of je een auto gaat kopen of verkopen. Daarna verschijnt direct de Checklist die op jouw situatie van toepassing is. Heb je er bijvoorbeeld aan gedacht om een aankoopkeuring uit te laten voeren als je een auto gaat kopen? Ook als je je zorgen maakt over de betaling heeft de Checklist het juiste advies. Voor deze én andere nuttige tips kun je de Checklist raadplegen.

Gebruik van de Kentekenloket Checklist is bovendien gratis.

Terug naar het overzicht