Zomercheck van je auto bij Kentekenloket

Voorkom vervelende verrassingen wanneer je op zomervakantie gaat. Laat je auto controleren op alle onderdelen die belangrijk zijn voor een lange rit.

Waarom een zomercheck voor je auto?

Een grote beurt, een APK keuring – waarom dan ook nog eens een zomercheck voor je auto? Juist wanneer je op zomervakantie gaat en je auto veel kilometers gaat maken, is het fijn om te weten dat je auto 100% in orde is. Tegelijkertijd zorgen de hoge temperaturen in de zomer voor een hoger risico op pech onderweg, bijvoorbeeld met je accu. Je wil in Frankrijk of Spanje natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Ga zorgeloos de weg op met onze zomercheck!

Wat houdt de zomercheck in?

Tijdens een zomercheck controleren we je auto op de belangrijkste punten.In dit uitgebreide proces kijken we vooral naar onderdelen die extra belangrijk zijn in de zomerperiode:

✔ Zomerbanden: op profieldikte, maat, bandenspanning en algemene staat

✔ Vloeistoffen: zoals koelvloeistof, ruitenwisservloeistof en olie

✔ Remmen: check op werking, roest en slijtage

✔ Airconditioning: check op filters, werking en vloeistoffen

✔ Accu: voldoende spanning, check op defecten

Zomercheck bij een Kentekenloket

Een afspraak maken voor een zomercheck van je auto? Dan ben je bij Kentekenloket aan het juiste adres. Met ruim 750 loketten zit er altijd wel een bij jou in de buurt. Daarnaast kun je bij ons terecht voor diverse relevante diensten, zoals een aankoopkeuring, APK check en bandencontrole.

Maak vandaag nog een afspraak bij voor de zomercheck en zoek een Kentekenloket bij jou in de buurt met deze dienst.