11 okt 2022

De beste bestelbus test

Jouw bestelbus is je steun en toeverlaat. Dag in dag uit moet je erop kunnen vertrouwen zodat jouw zaken op rolletjes lopen. Maar wat is de beste bestelbus voor jou? Hoogste tijd voor de beste bestelbus test! Ben je op zoek naar een nieuwe bestelbus? Laat je dan inspireren door dit blog met de beste bestelbussen uit de test.

 

Waar moet je op letten bij het kopen van een bestelbus?

Werkbussen zijn er in alle soorten en maten. Overweeg je een bestelbus te kopen? Denk dan goed na wat voor jou belangrijk is. Gaat het je vooral om het laadvolume van de bus? Denk ook na over de grootte van de bus vanwege parkeren en het aantal zitplaatsen. Kijk ook naar veiligheid, betrouwbaarheid en comfort. Heb je een bestelbus nodig die veel kilometers gaat maken of gaat je bestelbus alleen korte stukjes rijden? En niet onbelangrijk: wat zijn de aanschafkosten, rijdt hij zuinig en mag je ermee gezien worden?

Praktisch en klaar voor de toekomst

Uiteindelijk moet je bestelbus helpen met jouw klus. Vervoer vooral grote goederen? Kijk dan of de laadopeningen een lage drempel hebben. Neem je meestal een laptop en klein gereedschap mee? Kijk dan of je je spullen kwijt kunt in een speciaal opbergvak achter het stuur en boven de voorruit. Neem de tijd bij het bepalen van jouw nieuwe collega en voer de beste bestelbus test uit!

Beste bestelbus test toppers

Als je weet wat je nodig hebt, hoe vind je dan de beste (kleine) bedrijfsauto’s? Om je te helpen met jouw keuze, hebben we enkele van onze favorieten op een rijtje gezet:

  • Volkswagen Transporter
  • Mercedes-Benz Sprinter
  • Renault Trafic
  • Ford Transit Connect
  • Opel Vivaro

Tijd voor de beste bestelbus van 2022

Heb jij een nieuwe of tweedehands bestelbus op het oog? Dan ben je verplicht om het kenteken op naam te zetten. En dat kan eenvoudig bij Kentekenloket. Met meer dan 750 Kentekenloketten door heel Nederland vind je er altijd eentje bij jou in de buurt.

Gerelateerde artikelen

Lees ook deze andere artikelen