Het overhandigen van een kentekencard

Wat is een Kentekenloket?

Kentekenloket is dé plek om voertuigen direct en snel over te schrijven. Wanneer je een voertuig koopt of verkoopt, moet het kenteken om naam van de nieuwe eigenaar komen te staan. Dit is het geval bij een auto, scooter, motor en caravan (boven de 750 kilo). Een Kentekenloket is altijd onderdeel van een RDW-erkend autobedrijf. Zo weet je dat alles goed en snel geregeld wordt! We vertellen je hieronder meer over de voordelen en diensten van Kentekenloket.

✓ Altijd bij jou in de buurt

Er zijn ruim 750 Kentekenloket vestigingen in heel Nederland. Er is dus altijd een loket bij jou in de buurt. Een bijkomend voordeel is dat je altijd jouw voertuig gratis kunt parkeren voor de deur, in tegenstelling tot veel postkantoren. Vind hier direct het Kentekenloket bij jou in de buurt.

✓ Direct en snel kenteken overschrijven

Het is in Nederland verplicht om een kenteken op naam van een nieuwe eigenaar te zetten. Bij een Kentekenloket regel je dit eenvoudig en snel. Binnen een paar minuten staat het kenteken al op naam.

✓ Onafhankelijk RDW-erkend autobedrijf: kennis en expertise

Met het overschrijven van jouw kenteken bij een RDW-erkend autobedrijf kies je voor zekerheid. Deskundig personeel kan je altijd verder helpen bij vragen. Klanten waarderen ons daarom ook met een 9,4!

✓ Veilige omgeving voor overdracht

Heb je al nagedacht over de overdracht van de auto en het geld? Ook hier brengt een Kentekenloket een groot voordeel met zich mee: het is een neutrale omgeving voor koper en verkoper.

✓ Overige diensten Kentekenloket

  1. Bij een Kentekenloket is het ook mogelijk om een kenteken te schorsen. Lees alles over een kenteken schorsen.
  2. Ook ben je aan het juiste adres voor aanvullende diensten rondom je auto zoals een Auto Check op 10 punten of uitgebreide aankoopkeuring.

Overschrijven in 3 stappen

Tips