11 mei 2023

Kentekenloket voert miljoenste transactie uit

Kentekenloket, gevestigd bij 750 autobedrijven in Nederland, heeft de miljoenste transactie uitgevoerd. Op woensdag 3 mei 2023 vond deze mijlpaal plaats bij CarProf Heeren in Automobielen te Arnhem.

Sinds de oprichting van Kentekenloket, onderdeel van auto-onderdelen grossier Alliance Automotive Group Benelux, kunnen aangesloten bedrijven voertuigen overschrijven voor consumenten. Door deze officieel door RDW erkende dienstverlening hebben twee miljoen kopers én verkopers de weg gevonden naar de aangesloten autobedrijven.

 Mieke Heutink, Formule Accountmanager Kentekenloket, vertelt: “Het overschrijven van een voertuig, maar bijvoorbeeld ook het schorsen, biedt hen de mogelijkheid om de consument waardevol advies te geven op het gebied van auto-onderhoud of toekomstige APK-keuring. Kentekenloket is eind 2015 gestart en inmiddels faciliteren wij ruim 200.000 contactmomenten per jaar.”

De miljoenste transactie vond plaats in Arnhem. Namens Mieke Heutink en Hans Elings (beiden Kentekenloket) ontvingen eigenaren Juriaan van Neck en Rene Lohr van CarProf Heeren in Automobielen een waarde cheque. Deze kan worden gebruikt voor de inzet van een foodtruck.

Juriaan en Rene lichten hun deelname toe: “Wij zijn 2,5 jaar geleden begonnen met Kentekenloket en het is echt een toegevoegde waarde voor ons bedrijf. Je hebt mensen uit de buurt toch even over de vloer en is het altijd leuk om een praatje te maken en ze het bedrijf te laten zien. Heel vaak krijgen we positieve reacties waardoor er ook weer klanten terugkomen in de werkplaats.”

Foto: Mieke Heutink (links) en Hans Elings (rechts) met het team van CarProf Heeren in Automobielen

Gerelateerde artikelen

Lees ook deze andere artikelen