22 mrt 2022

Wat zijn de beste nieuwe auto’s van 2022?

De pandemie is voor autoverkopers een ramp. De dalende cijfers zorgen ook dit jaar voor onzekerheid. Toch komen er veel nieuwe modellen op de markt. Laten we uitkijken naar de blikvangers van 2022. Wil je een ruime SUV onder het motto ‘hoe hoger hoe beter’, een auto waar je gemakkelijk mee manoeuvreert in kleine straatjes of een model dat simpelweg betaalbaar is? In deze blog zetten we de beste nieuwe auto’s van 2022 op een rij.

Nieuwe hybride auto’s 2022

Wil je wel zuinig rijden, maar niet afhankelijk zijn van laadpalen? Een hybride auto is de ideale tussenstap. Deze stille en milieuvriendelijke auto tank je gewoon vol bij een pompstation. Wij zetten drie favoriete hybride auto’s van dit moment op een rijtje:

  1. Mercedes-Benz A-Klasse Hybrid. Met de nieuwste technologieën aan boord plus een rijke en sportieve uitrustig is dit een auto waar je zeker in gezien wil worden. Het model scoort hoog op prestaties, gebruiksgemak en rijcomfort.
  2. Toyota Corolla Cross Hybrid. Val op met deze fijne en ruime Corolla. Het model is voorzien van de nieuwste generatie Toyota-hybridetechniek wat het rijplezier een enorme boost geeft.
  3. Mitsubishi Outlander PHEV. Een oase van comfort dankzij de ruime zitplaatsen en de mogelijkheid om de achterbank te kantelen voor nog meer zit- of bagageruimte. Deze Outlander rijdt erg zuinig en voldoet aan ieders wensen.

Nieuwe elektrische auto’s 2022

Er komen steeds meer elektrische auto’s op de markt. Hierdoor is de keuze enorm. Heb jij besloten om de overstap te maken naar elektrisch rijden en wordt één van de volgende drie jouw nieuwe elektrische auto in 2022?

  1. Kia e-Niro. Het broertje van de e-Niro was al een echte verkooptopper, maar ook deze nieuwkomer belooft veel goeds. Een avontuurlijk design, strak interieur en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maken dit model erg gewild.
  2. Renault Mégane E-Tech. Zijn populariteit heeft deze Mégane te danken aan het ruime interieur en de charmante looks. Ook is het model lichter en ruimer, wat de ervaring achter het stuur nog beter maakt.
  3. Toyota bZ4X. Ook Toyota gaat in 2022 mee met de elektrische trend. De bZ4X biedt een uniek design en vierwielaandrijving waardoor hij uitstekend presteert.

Tijd voor een nieuwe auto in 2022? Vergeet het overschrijven van je kenteken niet!

Brengt één van de nieuwe hybride of elektrische auto’s een lach op jouw gezicht? Wanneer je een nieuwe of tweedehandsauto koopt, ben je wettelijk verplicht om de auto over te schrijven. Je regelt het overschrijven eenvoudig en snel bij een Kentekenloket.

Gerelateerde artikelen

Lees ook deze andere artikelen