Nummerbord vast laten zetten bij Kentekenloket

Wil je kentekenplaat diefstal voorkomen? Met speciale schroeven, die alleen met gecertificeerd gereedschap kunnen worden bevestigd, worden jouw kentekenplaten vastgezet.

Waarom je kentekenplaat vastzetten?

Wist je dat er jaarlijks rond de 20.000 nummerborden worden gestolen? Met een schroevendraaier is een kentekenplaat vaak makkelijk los te klikken. Kentekenplaat diefstal is een serieus probleem, wat veel gevolgen kan hebben. Met een gestolen kentekenplaat begaan dieven bijvoorbeeld overtredingen, waarna de politie vervolgens aan jouw deur staat met de vragen. Dit wil je natuurlijk voorkomen!

Hoe zetten we een nummerbord vast?

Onze professionele monteurs zetten je kentekenplaat vast met speciale schroeven, zodat dit jou niet gemakkelijk zal overkomen. Dit is een proces wat slechts enkele minuten duurt, maar je maakt het voor kentekenplaat dieven zo een stuk minder aantrekkelijk.

Laat je kentekenplaat vastzetten bij een Kentekenloket

Met ruim 750 loketten in Nederland zit er altijd wel een Kentekenloket bij jou in de buurt. Niet alleen voor het vastzetten van je kentekenplaat kan je bij ons terecht, maar ook voor een aankoopkeuring, zomercheck, bandencontrole of één van onze andere diensten.