Voordelen

Ontdek hier wat de voordelen zijn van het Kentekenloket. Jouw kenteken overschrijven doe je eenvoudig en snel bij het Kentekenloket. Er is er altijd een bij jou in de buurt!

Altijd in de buurt

Er zijn ruim 750 Kentekenloket vestigingen in heel Nederland. Er is dus altijd een loket bij jou in de buurt. En parkeer altijd gratis! In tegenstelling tot veel postkantoren.

Vind een Kentekenloket

Direct en snel kenteken overschrijven

Bij een Kentekenloket regel je de overschrijving van een kenteken eenvoudig en snel. Binnen een paar minuten staat het kenteken al op naam.

Onafhankelijk RDW-erkend autobedrijf: kennis en expertise

Met het overschrijven van jouw kenteken bij een RDW-erkend autobedrijf kies je voor zekerheid. Deskundig personeel kan je altijd verder helpen bij vragen.

Veilige omgeving voor overdracht

Heb je al nagedacht over de overdracht van de auto en het geld? Ook hier brengt een Kentekenloket een groot voordeel met zich mee: het is een neutrale omgeving voor koper en verkoper.

Overige diensten Kentekenloket

Kentekenloket biedt meer dan alleen overschrijven:

9 .3

10

Snel , accuraat en vriendelijk

Een betrouwbaar bedrijf. Vriendelijk personeel en keurig geholpen

10

prima service

wordt altijd goed geholpen.

9

Fantastisch

Ik had het adres van internet, en Rhoon was voor mij het het beste in de buurt.Toen ik opbelde werd mij uitgelegd ( met geduld) hoe ik moest rijden. Gelukkig hoefde mijn platen niet vernieuwd maar wel het raamwerk.Er werd gelijk aan gewerkt, en binnen 25 min was het klaar, chapeau !!!!Voor deze garage.

10

Organisatie is zeer klantgericht

Nadat ik een klacht heb neergelegd over een garagehouder is hier ontzettend snel en goed op gereageerd.

Er is een keurige mail verzonden naar mij met excuses voor de vervelende ervaring met deze specifieke garagehouder in Surhuisterveen.

Dit zegt mij dat de organisatie zelf klantvriendelijkheid extreem hoog in het vaandel heeft staan en dat mijn eenmalige slechte ervaring gelukkig teniet gedaan wordt door super service.