Vind een kentekenloket
loketten
Vind een kentekenloket

Voordelen Kentekenloket

Ontdek hier wat de voordelen zijn van het Kentekenloket. Jouw kenteken overschrijven doe je eenvoudig en snel bij het Kentekenloket. Er is er altijd een bij jou in de buurt! En er zijn nog veel meer voordelen.

Snel

De RDW stuurt je de volgende werkdag het kentekenbewijs op creditcardformaat (ook wel kentekencard genoemd) en het tweede deel van de tenaamstellingscode (5 cijfers).

Ruim 750 loketten

Er zijn nu al ruim 750 autobedrijven met een Kentekenloket in Nederland en dat aantal blijft alleen maar groeien, ook in 2018. Dus er is er altijd eentje bij je in de buurt! Vind hier het dichtstbijzijnde Kentekenloket bij jou in de buurt.

Makkelijk parkeren bij het Kentekenloket

Bij het Kentekenloket is altijd ruimte. Je parkeert er gewoon voor de deur. Gratis! Dit is veel makkelijker dan wanneer je ergens midden in de stad jouw auto op naam moet zetten.

Deskundig

Een Kentekenloket is altijd onderdeel van een autobedrijf dat door de RDW is erkend. Het zijn echte specialisten dus kunnen ze je altijd verder helpen met je auto. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan en sta jij als klant centraal.

Voordelen van een kilometercheck

De autobedrijven die bij ons aangesloten zijn krijgen heel vaak de vraag of het raadzaam is om een kilometercheck te doen. Het antwoord op die vraag is simpel: ja, dat is absoluut raadzaam. De kilometercheck is gratis en dat is toch een leuk bijkomend voordeel! Zo weet je zeker dat de kilometerstand klopt, dus geen verrassingen of zelfs extra kosten. Dit kun je ook online via de RDW-website controleren.

Neutraal

Nog een voordeel van het Kentekenloket is dat wij compleet onafhankelijk zijn en werken volgens de normen van de RDW. Een prima plek dus om samen af te spreken en meteen het kenteken over te schrijven.

Diensten

Een Kentekenloket biedt allerlei aanvullende diensten, zoals een gratis kilometercheck, een voordelige aankoopkeuring of zomercheck. Op deze manier heb jij veel langer plezier van je tweedehands gekochte auto.

Aanbiedingen

Kenteken overgeschreven? Dan krijg je altijd een mooie aanbieding van het autobedrijf achter het Kentekenloket. Dit gaat veel verder dan enkel een voordeel, dit gaat jou simpelweg geld besparen in de toekomst.

 

 

Vind hier eenvoudig het Kentekenloket bij jou in de buurt.