Vind een kentekenloket
loketten
Vind een kentekenloket

Voordelen Kentekenloket

Ontdek hier wat de voordelen zijn van het Kentekenloket. Jouw kenteken overschrijven doe je eenvoudig en snel bij het Kentekenloket. Er is er altijd een bij jou in de buurt! En er zijn nog veel meer voordelen van het overschrijven bij een autobedrijf.

Snel geregeld

De RDW stuurt je de volgende werkdag het kentekenbewijs op creditcardformaat (ook wel kentekencard genoemd) en het tweede deel van de tenaamstellingscode (5 cijfers).

In de buurt

Er zijn nu al ruim 750 autobedrijven met een Kentekenloket in Nederland en dat aantal blijft alleen maar groeien, ook in 2019. Dus er is er altijd eentje bij je in de buurt! Vind hier het dichtstbijzijnde Kentekenloket bij jou in de buurt.

Makkelijk parkeren bij het Kentekenloket

Bij het Kentekenloket is altijd ruimte. Je parkeert er gewoon voor de deur. Gratis! Dit is veel makkelijker dan wanneer je ergens midden in de stad jouw auto op naam moet zetten.

Check op 10 vitale punten

Een Kentekenloket is altijd onderdeel van een autobedrijf dat door de RDW is erkend. Het zijn echte specialisten dus kunnen ze je altijd verder helpen met je auto. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan en sta jij als klant centraal. Combineer de tenaamstelling dan ook met een Auto Check. Autopech kun je nooit voorkomen, maar je kunt de kans wel verkleinen met een check op 10 belangrijke punten zoals de accu conditie en belangrijke vloeistoffen.