Voordelen Kentekenloket

Ontdek hier wat de voordelen zijn van het Kentekenloket. Jouw kenteken overschrijven doe je eenvoudig en snel bij het Kentekenloket. Er is er altijd een bij jou in de buurt!

Snel en eenvoudig overschrijven

In Nederland is het verplicht om een kenteken op naam te zetten, wanneer een voertuig van eigenaar wisselt. Bij Kentekenloket regel je dit eenvoudig en snel: je gaat met de (ver) koper naar een loket, neemt de benodigde documenten mee (lees hiervoor onze blog ‘Wat heb je nodig om een auto over te schrijven’) en je laat het kenteken overschrijven. En dat allemaal binnen enkele minuten!

RDW erkend

Kentekenloket is RDW erkend. Dit betekend dat de Rijksdienst voor het Wegverkeer (tegenwoordig Dienst Wegverkeer) ons bevoegdheid heeft gegeven om bepaalde taken uit te voeren. Zo profiteer je bij een RDW erkend bedrijf van:

  • Specialisten die precies weten wat er moet gebeuren bij de koop en verkoop van een auto
  • Alles volgens de normen van de RDW
  • De zekerheid dat alles goed geregeld is

 

Altijd een Kentekenloket in de buurt

Er zijn nu al ruim 750 autobedrijven met een Kentekenloket in Nederland en dat aantal blijft alleen maar groeien, ook in 2020. Er is dus altijd een loket bij je in de buurt! Vind hier het dichtstbijzijnde Kentekenloket bij jou in de buurt.

Makkelijk parkeren

Bij Kentekenloket parkeer je gewoon voor de deur. Gratis! Dit is veel makkelijker dan wanneer je ergens midden in de stad jouw auto op naam moet zetten.

Veilige omgeving voor overdracht

Bij de koop of verkoop van een auto wil je dat alles goed geregeld is. Een Kentekenloket is een veilige en neutrale omgeving voor overdracht.

Ook bij Kentekenloket: Auto Check of Aankoopkeuring

Een Kentekenloket is altijd onderdeel van een autobedrijf dat door de RDW is erkend. Het zijn echte specialisten dus kunnen ze je altijd verder helpen met je auto. Je kan de tenaamstelling dan ook eenvoudig combineren met een snelle Auto Check: een check op 10 belangrijke punten zoals de accu conditie en belangrijke vloeistoffen. Of kies voor een uitgebreide aankoopkeuring.

9 .4

10

Helemaal voortreffelijk

Mijn ervaring bij deze garage was mij goed bevallen

10

Zeer goed, vriendelijk en professioneel!

Snel en goed geholpen bij Vakgarage Van Vulpen in Houten. Alles ging heel snel en professioneel.

10

Gemakkelijk en ontzettend vriendelijk

Ik ben snel geholpen en goed geïnformeerd.

10

Met mijn oldtimerbrommers heel goed

Uitstekend