Voordelen Kentekenloket

Ontdek hier wat de voordelen zijn van het Kentekenloket. Jouw kenteken overschrijven doe je eenvoudig en snel bij het Kentekenloket. Er is er altijd een bij jou in de buurt!

Snel geregeld

De RDW stuurt je de volgende werkdag het kentekenbewijs op creditcardformaat (ook wel kentekencard genoemd) en het tweede deel van de tenaamstellingscode (5 cijfers).

In de buurt

Er zijn nu al ruim 750 autobedrijven met een Kentekenloket in Nederland en dat aantal blijft alleen maar groeien, ook in 2019. Dus er is er altijd eentje bij je in de buurt! Vind hier het dichtstbijzijndeĀ Kentekenloket bij jou in de buurt.

Makkelijk parkeren

Bij het Kentekenloket is altijd ruimte. Je parkeert er gewoon voor de deur. Gratis! Dit is veel makkelijker dan wanneer je ergens midden in de stad jouw auto op naam moet zetten.

Check op 10 vitale punten

Een Kentekenloket is altijd onderdeel van een autobedrijf dat door de RDW is erkend. Het zijn echte specialisten dus kunnen ze je altijd verder helpen met je auto. Combineer de tenaamstelling dan ook met een Auto Check: Een check op 10 belangrijke punten zoals de accu conditie en belangrijke vloeistoffen.

Aanbiedingen op onderhoud

Maak gebruik van onze aantrekkelijke deals en bespaar bijvoorbeeld 50% op je eerste APK. Met een Kentekenloket Deal ben je verzekerd van een geweldige aanbieding voor onderhoud aan jouw auto.