Voordelen van het autobedrijf

Altijd in de buurt

Er zijn ruim 750 Kentekenloket vestigingen in heel Nederland. Er is dus altijd een loket bij jou in de buurt. En parkeer altijd gratis! In tegenstelling tot veel postkantoren.

Direct en snel kenteken overschrijven

Bij een Kentekenloket regel je de overschrijving van een kenteken eenvoudig en snel. Binnen een paar minuten staat het kenteken al op naam.

Onafhankelijk RDW-erkend autobedrijf: kennis en expertise

Met het overschrijven van jouw kenteken bij een RDW-erkend autobedrijf kies je voor zekerheid. Deskundig personeel kan je altijd verder helpen bij vragen.

Veilige omgeving voor overdracht

Heb je al nagedacht over de overdracht van de auto en het geld? Ook hier brengt een Kentekenloket een groot voordeel met zich mee: het is een neutrale omgeving voor koper en verkoper.

Overige diensten Kentekenloket

Kentekenloket biedt meer dan alleen overschrijven:

Overschrijven bij een Kentekenloket betekent dat u ook profiteert van de kennis rondom uw tweedehands auto.

Voordelen van een kilometercheck

De autobedrijven die bij ons aangesloten zijn krijgen heel vaak de vraag of het raadzaam is om een kilometercheck te doen. Het antwoord op die vraag is simpel: ja, dat is absoluut raadzaam. Zo weet je zeker dat de kilometerstand klopt, dus geen verrassingen of zelfs extra kosten. Dit kun je ook online via de RDW-website controleren.

Neutraal

Nog een voordeel van het Kentekenloket is dat wij compleet onafhankelijk zijn en werken volgens de normen van de RDW. Een prima plek dus om samen af te spreken en meteen het kenteken over te schrijven.

Diensten

Een Kentekenloket biedt allerlei aanvullende diensten, zoals een kilometercheck, een voordelige aankoopkeuring of zomercheck. Op deze manier heb jij veel langer plezier van je tweedehands gekochte auto.