Vind een kentekenloket
loketten
Vind een kentekenloket

Diensten

Bij een Kentekenloket kun je terecht voor aanvullende en relevante diensten rondom je auto. Wil je weten welke diensten het autobedrijf bij jou om de hoek aanbiedt? Bekijk dan snel onderstaande mogelijkheden en vind het autobedrijf bij jou om de hoek!

Aankoopkeuring

Wil je een auto kopen, maar heb je geen idee in welke staat die is? Bij het Kentekenloket heb je zo een aankoopkeuring geregeld. En dus maximale zekerheid voor jou.

Lees meer over de aankoopkeuring

Kilometercheck

Een autobedrijf registreert de kilometergegevens iedere keer dat een auto in een autobedrijf komt voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt of Algemene Periodieke Keuring. Deze gegevens worden opgeslagen in een databestand en kunnen worden opgevraagd door alle deelnemende autobedrijven. Wees extra alert bij een onlogische tellerstand en check vooraf de kilometerstand zodat je niet op draait voor tellerfraude.

Lees meer over de kilometercheck

Diagnose rapport

Wanneer je zeker wilt weten of je een goede investering doet, kun je een diagnoserapport aanvragen. Door middel van een diagnoserapport wordt de conditie van een auto bepaald.

Lees meer over het diagnose rapport

APK-keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring. Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt de auto beoordeeld op verkeersveiligheid, milieu en registratie.

Lees meer over de APK-keuring

Fotoservice

Goede en duidelijke foto’s zijn erg belangrijk voor de verkoop van je auto. Jouw advertentie komt beter naar voren en je onderscheid jezelf van de rest.

Lees meer over onze fotoservice

Zomercheck

Voorkom vervelende verrassingen wanneer je op vakantie gaat. Controleer je auto op alle onderdelen die belangrijk zijn voor een lange rit.

Lees meer over de zomercheck

Wintercheck

Als je van plan bent in de winter op vakantie te gaan is een wintercheck erg belangrijk als het om veiligheid gaat. Op deze manier ben je goed voorbereid op gladheid en sneeuw.

Lees meer over de wintercheck

Poetsbeurt

De methode om je auto er als nieuw uit te laten zien, voor zowel de binnen- als de buitenkant van uw auto.

Lees meer over een auto poetsbeurt

Airco-check

Voorkom defecten, laat je airco regelmatig checken. Een goed werkende auto betekent niet alleen comfortabel autorijden maar draagt ook bij aan de verkeersveiligheid. Vanuit de airco-check wordt er advies gegeven voor een eventuele airco-onderhoudsbeurt.

Lees meer over de airco-check

Airco-service

Het is belangrijk dat uw airconditioning goed wordt onderhouden en optimaal blijft werken. Alle onderdelen van uw auto aircosysteem worden nagelopen en uw complete airco in de auto wordt gecontroleerd en schoongemaakt.

Lees meer over de airco-service

Banden (controle)

Banden wisselen is belangrijk, omdat jouw banden niet gelijkmatig slijten. Zomerbanden en winterbanden zijn ontwikkeld om je maximale verkeersveiligheid te bieden tijdens de seizoenen. Ga veilig op weg en wissel op tijd je banden.

Lees meer over banden controle

Nummerbord vastzetten

Met speciale schroeven, die alleen met gecertificeerd gereedschap kunnen worden bevestigd, worden jouw kentekenplaten vastgezet. Op deze manier voorkom je diefstal.

Lees meer over het vastzetten van het nummerbord